Life

Dana Budeanu a făcut topul ”fătălăilor” din politică. Surpriza de pe primul loc

03.02.2021 | 11:46
Dana Budeanu a facut topul fatalailor din politica Surpriza de pe primul loc
Dana Budeanu, despre incidentul de la Onești: "Cine e șeful poliției în România? Există cineva care știe?": foto: Captură Aleph News
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a scos artileria grea și a făcut topul ”fătălăilor” din politica românească, de această titulatură bucurându-se în special reprezentanții USR-PLUS din Guvernul României.

Fashionista a cărei popularitate a explodat în anul 2020, în timpul campaniilor electorale, care și-a declarat fără nicio temere afinitățile politice, susținându-le pe Viorica Dăncilă și Gabriela Firea de la PSD, a criticat în termeni duri clasa politică actuală, așa cum doar ea știe să o facă.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc în topul celor pe care ea îi numește fătălăi este nimeni altul decât Vlad Voiculescu, poreclit Magicianul (n.r.: de la Magic Camp i se trage pseudonimul), iar celelalte 4 poziții sunt ocupate de colegii săi de alianță, printre care și Dan Barna.

Dana Budeanu a spus de ce îi consideră fătălăi pe cei de la USR-PLUS

Dana Budeanu a făcut acest top în cadrul emisiunii Marius Tucă Show de la Aleph News, în care jurnalistul nu s-a mai putut abține de la râs auzind caracterizările pe care le-a făcut designerul vestimentar.

ADVERTISEMENT

„Magicianul pe locul întâi. Pe lângă structura lui, că asta e, pentru că el așa e. El e acest plăpânzel. Ați văzut conferința de după incendiu? Io-s femeie, că sunt o plăpânăd, sunt femeie, îmi scade glicemia instantaneu, bă, au ars oamenii ăia, vii tu, îți tremură mâna, dai microfonul jos.

Păi ce îmi inspiri tu? Au ars ăia acolo, tu ești în stare nu de urgență, de catastrofă. Când mă uit la ei: încă nu avem date, încă nu avem… Păi nici io nu am date care stau acasă. Spune-mi ceva care să-mi dea speranță că ești la conducere”, a spus Dana Budeanu la Aleph News.

ADVERTISEMENT

Dacian Cioloș și Dan Barna, în topul designerului

Pe locul doi în topul Danei Budeanu este Claudiu Năsui, pe trei Drulă de la Transporturi: „Nu există cu Drulă, cu China. Deci a interzis participarea Chinei la licitațiile pentru infrastructură. Am boală pe useriști pentru că sunt niște ipocriți, pentru că n-au făcut în viața lor ceva”.

În topul fătălăilor, pe locul 4 este Dacian Cioloș, denumit de creatoarea de rochii și „Cocoloș”, iar pe locul 5, vedeta l-a pus pe Dan Barna, liderul coaliției USR-PLUS.

ADVERTISEMENT