Life

Dana Budeanu a sărit în apărarea Deliei: “Nu toate femeile sunt făcute să fie mame”

Dana Budeanu a sărit în apărarea Deliei, pusă la zid după ce a explicat de ce nu vrea un copil. Iată ce a spus creatoarea de modă.
21.10.2022 | 15:20
Dana Budeanu a sarit in apararea Deliei Nu toate femeile sunt facute sa fie mame
Ce a spus Dana Budeanu despre Delia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu i-a luat apărarea Deliei, criticată dur după ce a expus motivele pentru care nu vrea copii. Creatoarea de modă îi ține partea îndrăgitei cântărețe.

Dana Budeanu i-a luat apărarea Deliei. Ce spune despre femeile care fac copii pentru a fi în rândul lumii

Zilele trecute, Delia le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care nu își dorește copii, iar declarațiile ei au stârnit numeroase controverse din partea celor care o urmăresc. Și unele persoane publice au criticat-o dur, printre care și Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea.

ADVERTISEMENT

Delia a spus că nu simte să devină mamă, mai ales că planeta este suprapopulată, iar oamenii fac rău. În plus, cântăreața vrea să facă ceea ce vrea, fără a da explicații.

Au fost și vedete care au fost de partea juratei de la iUmor. Cabral, Mircea Badea și Ioana Dichiseanu se numără printre cei care au sărit în apărarea artistei.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a avut și ea o reacție în legătură cu acest subiect. Creatoarea de modă le critică dur pe femeile care fac copii doar pentru că “trebuie”.

Designerul a spus că nu toate femeile sunt făcute pentru a fi mame. Unele femei sunt conștiente că nu sunt făcute să aibă copii, iar Dana Budeanu le consideră “mișto” pentru asta.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă este de părere că o femeie nu trebuie să aducă pe lume un copil doar pentru a fi în rândul lumii.

“Nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Unele dintre cele mai mișto femei sunt cele care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa-i normal în societate, că se așteaptă părinții, că vrea el și că ea nu.

ADVERTISEMENT

Nu se fac că trebuie. De aia este nenorocirea care este, pentru că niște… ca voi nasc.

Voi nu trebuie să nașteți, dacă pentru voi este un coșmar tot ce se întâmplă din momentul în care rămâneți însărcinate până ați fătat și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și de… că voi le creșteți.

Astea sunt noile mame.”, a declarat Dana Budeanu, citată de redacția.ro.

De ce nu vrea Delia un copil

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată de multe ori de ce nu își dorește un copil. Sătulă de astfel de întrebări, artista a explicat motivele reale pentru care nu vrea să devină mamă.

“Nu știu, dar cred c-ar trebui felicitați oamenii care nu fac (copii), pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi, și nu suntem prea simpatici, așa.

Adică facem mult rău, foarte mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii. Facem rău, poluăm.”, a fost explicația Deliei.

Solista a mai spus că își dorește să facă ce vrea, atunci când vrea, așa că e mai bine pentru ea să nu aibă un copil.

ADVERTISEMENT