Life

Ioana Dichiseanu a reacționat după ce Delia a spus că nu vrea copii: ”Este mai complicat”

Ioana Dichiseanu se numără și ea printre vedetele care au reacționat la ultimele dezvăluiri făcute de Delia. Artista a recunoscut public că nu își dorește să aibă un copil.
18.10.2022 | 23:51
Ioana Dichiseanu a reactionat dupa ce Delia a spus ca nu vrea copii Este mai complicat
Ioana Dichiseanu, reacție dură la declarațiile făcute de Delia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia a recunoscut public în urmă cu cu câteva zile că nu își dorește să devină mamă. Artista și-a expus punctul de vedere sincer în acest sens și a precizat că preferă să nu nu aibă obligații și să poată să trăiască așa cum își dorește.

Cum a reacționat Ioana Dichiseanu la declarațiile făcute de Delia

Reacțiile au început să curgă după declarațiile făcute de Delia. Inclusiv Mircea Badea a reacționat, precizând că artista nu trebuia să ofere nicio justificare nimănui.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au auzit declarațiile s-a numărat și Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist, Ion Dichiseanu. Aceasta a observat de asemenea și că multe persoane au criticat-o pe artistă pentru sinceritatea ei, deși în realitate, Delia a punctat anumite lucruri destul de clar.

Ioana Dichiseanu a felicitat-o pe Delia pentru curajul pe care l-a avut. Aceasta susține că sunt persoane care nu au un instinct matern dezvoltat, drept urmare, nu ar putea să se ocupe de un copil, însă nu recunosc acest lucru.

ADVERTISEMENT

”(…) Țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL!“, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Ion Dichiseanu o felicită pe Delia pentru curajul ei

Mai mult de atât, fiica regretatului artist Ion Dichiseanu susține că este foarte ușor să naști sau să crești un copil, însă când vine vorba de educație lucrurile sunt cu mult mai complicate, iar toată lumea trebuie să fie conștientă de acest lucru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai punctat și că apreciază oamenii care sunt conștienți că nu dețin calitatea de a fi părinte, în loc să aducă un copil pe lume doar pentru a închide gura societății.

”De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil ( fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială , cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte.

ADVERTISEMENT

Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și… bravo ei”, a mai scris Ioana Dichiseanu, referitor la toate afirmațiile făcute de Delia.

ADVERTISEMENT
Tags: