News

Dana Budeanu, prinsă fără mască de protecție în Marea Britanie. Ce amendă riscă vedeta

Dana Budeanu a fost luată în vizor de jurnaliștii de peste hotare, după ce a fost surprinsă într-o ipostază inedită într-un mall celebru din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.
09.12.2021 | 10:30
Dana Budeanu prinsa fara masca de protectie in Marea Britanie Ce amenda risca vedeta
Dana Budeanu a ajuns în presa din Marea Britanie. A fost surprinsă fără mască de protecție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a ajuns în presa tabloidă, în timp ce se afla la cumpărături în magazinul Selfridges, de pe strada londoneză Oxford.

Stilista apare pe scările rulante și cu ochii în telefonul mobil, lucru care i-a atras atenția fotografului de la Daily Mail fiind un obiect esențial zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Dana Budeanu apare fără mască de protecție, în condițiile în care britanicii au adoptat măsura purtării acesteia după depistarea variantei Omicron.

Dana Budeanu a ajuns în presa din Marea Britanie. A fost surprinsă fără mască de protecție

Dana Budeanu nu este singura persoană care a apărut fără mască de protecție, ci și alte 7o de londonezi care au colindat magazinul respectiv.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate mai devreme, cunoscuta vedetă ar putea fi amendată de oamenii legii cu 200 de lire sterline, mai ales că pe ușile de la intrare existau mesaje în acest sens.

Sancțiunea poate fi redusă în cazul în care cel amendat o plătește în decurs de 14 zile. În felul acesta suma este de 100 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii anunță că la a doua abatere amenda se dublează și poate ajunge până la maximum 6.400 de lire sterline.

Kalvin Phillips, fotbalistul echipei Leeds, este o altă persoană publică care a apărut în obiectivul aparatului fotografic, în același mall din Anglia.

ADVERTISEMENT
Dana Budeanu fără mască de protecție
Dana Budeanu fără mască de protecție, într-un mall din Londra. Sursa foto: Daily Mail

Dana Budeanu, despre purtarea măștii pe plajă și în apă

În urmă cu numai câteva luni Dana Budeanu își exprima părerea despre purtarea măștii de protecție pe plajă și în apă. În stilul caracteristic stilista a explicat în felul său măsura luată de autorități.

„Pe plajă și în apă trebuie să porți mască pentru că nu se știe cum o să se descurce în apă – vă dați seama despre ce vorbim – că briza mării aduce virusul și îl inhalezi, pentru că el a citit că se ia prin aer.  

Păi de ce nu și prin urechi, nu? Prin ochi nu se ia? Aerul nu intră prin ochi? Prin urechi? Nu ne intră peste tot? Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți.

Dacă se ia din aer, nu mai are rost să ieșim din casă deloc. Să ferecăm geamurile, ușile. Păi, ne apără o măscuță?”, susținea Dana Budeanu în vara acestui an, notează antena3.ro.

ADVERTISEMENT