Life

Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez. Ce i-a făcut faimoasa cântăreață uneia dintre fiice

Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez.
08.08.2021 | 11:52
Dana Budeanu momente uimitoare cu Jennifer Lopez Ce ia facut faimoasa cantareata uneia dintre fiice
Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a povestit o întâmplare suprinzătoare prin care a trecut, alături de fiicele sale și nimeni alta decât Jennifer Lopez. Iată ce a povestit creatoarea de modă despre întâlnirea cu vedeta internațională.

Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez. Ce s-a întâmplat în vacanță

Dana Budeanu s-a întâmplat să fie în vacanță în același loc cu celebra cântăreață Jennifer Lopez, iar între cele două chiar a existat o apropiere.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a povestit că vedeta a chemat-o pe una dintre fiicele sale și chiar a luat-o în brațe, în timp ce se aflau pe un iaht.

„O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile”, a povestit Dana Budeanu, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Se pare că Jennifer Lopez a fost cea care a chemat-o pe fiica Danei Budeanu și au petrecut împreună 15 minute, timp în care familia doar le privea. Apoi, fiica ei i-a povestit tot ce s-a întâmplat și despre ce au discutat.

„A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez.
Dana Budeanu, momente uimitoare cu Jennifer Lopez. Foto: justjared.com

Ce a povestit Dana Budeanu despre întâlnirea cu Jennifer Lopez

Dana Budeanu a mai dezvăluit încă un lucru care nu se știa, anume că Jennifer Lopez a purtat de mai multe ori rochii făcute chiar de ea.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată.

În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Channel și toată lumea a crezut că este rochie Channel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni”, a mai spus Dana Budeanu despre Jennifer Lopez.

ADVERTISEMENT
Tags: