Life

Dana Budeanu, incident neplăcut în trafic. Cum au reacționat ceilalți șoferi

Dana Budeanu, episod neașteptat în București. Cum a văzut vedeta situația prin care a trecut într-o intersecție din oraș.
15.11.2022 | 23:04
Dana Budeanu incident neplacut in trafic Cum au reactionat ceilalti soferi
Dana Budeanu, episod neașteptat în București. Cum a văzut vedeta situația prin care a trecut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a avut parte de un incident neplăcut în trafic. Cum au reacționat ceilalți șoferi în momentul în care mașina creatoarei de modă s-a oprit și nu a mai pornit. Din fericire, deznodământul a fost unul fericit.

Dana Budeanu, episod neașteptat în București. Cum a văzut vedeta situația prin care a trecut

Dana Budeanu a relatat pe rețelele de socializare un episod neașteptat în București, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal. Autovehiculul a lăsat-o într-o intersecție, însă a primit ajutor de la foarte mulți șoferi.

ADVERTISEMENT

Fericită că mai există oameni care dau o mână de ajutor persoanelor pe care nu le cunosc, designerul a povestit întreaga întâmplare în social media. Vedeta spune că nu a fost claxonată deloc de cei pe care i-a blocat.

„Ca mine sunt mulți! Mulți! Am avut o problemă cu mașina, problemă care a blocat traficul pe o stradă din centrul Capitalei. Nu m-a claxonat nimeni. Din mașina din spatele meu, a coborât un domn tânăr și foarte drăguț: m-a recunoscut (irelevant).

ADVERTISEMENT

Imediat a încercat să mă ajute. A mers la mașinile din spate să le explice situația. Oamenii s-au dat jos din mașini să încerce să mă ajute, calmi, săritori, pozitivi: «Se întâmplă, doamnă!».

Au desfăcut acolo maşina, absolut toţi oamenii care treceau voiau să ajute… Îmi venea să-i iau în braţe pe toţi, dar n-am îndrăznit. Aşa… de drag, de bucuria de a fi simţit normalitatea aceea, pe care neterminaţii ăştia cred că ne-au furat-o de tot…

ADVERTISEMENT

Nu ne-aţi furat, mă, nimic şi o să venim şi o să ne luăm țara înapoi, mă!”, a dezvăluit Dana Budeanu pe contul personal de Instagram.

Dana Budeanu, mulțumiri pentru cei care au ajutat-o

Dana Budeanu are mii de mulțumiri pentru cei care au ajutat-o în traficul bucureștean. Creatoarea de modă s-a simțit protejată și a simțit că în România sunt foarte mulți oameni săritori, normali, buni și solidari.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta a mai subliniat că nu este o persoană extrem de sociabilă, asta pentru că stă numai în casă sau în mașină. Frumoasa șatenă iese pe străzi numai pentru a se deplasa spre aeroport, pentru a pleca peste hotare.

ADVERTISEMENT
Tags: