Life

Dana Budeanu, mesaj plin de revoltă legat de România: ”Politicienii i-au uitat definitiv”

Dana Budeanu, declarație neașteptată despre situația din țara noastră. Ce spune despre bătrânii din România și transportul cu trenul.
31.10.2022 | 09:16
Dana Budeanu mesaj plin de revolta legat de Romania Politicienii iau uitat definitiv
Dana Budeanu, declarație neașteptată despre situația din țara noastră. Ce spune despre bătrâni. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Radu Budeanu a transmis un mesaj plin de revoltă legat de România. Creatoarea de modă consideră că politicienii i-au uitat definitiv pe vârstnici cărora le oferă anumite beneficii de care nu au nevoie.

Dana Budeanu, declarație neașteptată despre situația din țara noastră. Ce spune despre bătrâni

Dana Budeanu a făcut o declarație neașteptată despre situația din țara noastră. Vedeta și-a spus părerea despre bătrânii care primesc bilete gratuite pentru transportul cu trenul, când, de fapt, ar avea nevoie de altceva.

ADVERTISEMENT

„România este ţara în care mi-e ruşine să trăiesc pentru că nu mai suport să ştiu în ce hal sunt călcaţi în picioare bătrânii, care, după o viaţă de muncă, trăiesc umiliţi. 

După o viaţă de muncă trăiesc umiliţi în căsuţele pentru care au muncit până ne-au făcut pe noi mari, în frig, nemâncaţi, alegând în fiecare lună dacă să îşi cumpere pastile, mâncare, dacă să plătească o factură. Mi se pare, după 30 de ani de capitalism, groaznic.

ADVERTISEMENT

Eu am foarte multe informaţii pe care le primesc zilnic, nu fac faţă, sunt un singur om. O paranteză. Ei primesc nişte tichete de călătorie pentru a merge cu trenul gratis”, a spus Dana Budeanu într-o emisiune de la Antena 3.

Dana Budeanu, despre bătrânii neglijați de politicieni

Celebra creatoare de modă a mai subliniat că primește foarte multe mesaje de la bătrâni care o întreabă dacă pot transforma aceste tichete de călătorie în bani sau pentru masă pentru că nu călătoresc nicăieri. Foarte mulți preferă mâncarea în locul vacanțelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Dana Budeanu consideră că este o bătaie de joc din partea politicienilor cu ceea ce se întâmplă și că nu există statistici care să arate câți bătrâni se plimbă, de fapt, cu trenul în țara noastră.

„Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toţi politicienii nu îi interesează soarta lor pentru că ei pot avea grijă de bătrânii lor, aşa cum eu pot avea grijă.

ADVERTISEMENT

Noi reprezentăm din această ţară, probabil 2%”, a completat stilista, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: