Life

Dana Budeanu, înconjurată de lux în ziua de Crăciun. Cum a arătat masa de sărbători

Dana Budeanu, lux și opulență la masa de Crăciun. Cum și-a decorat creatoarea de modă locuința și cu ce bucate și-a delectat invitații.
28.12.2022 | 13:39
Dana Budeanu inconjurata de lux in ziua de Craciun Cum a aratat masa de sarbatori
Dana Budeanu, lux și opulență la masa de Crăciun. Cum și-a decorat creatoarea de modă locuința. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Criticul de modă a demonstrat că este înconjurată de lux în ziua de Crăciun. Cum a arătat masa de sărbători pentru frumoasa șatenă care adoră această zi despre care spune că este preferata sa din întregul an.

Dana Budeanu, lux și opulență la masa de Crăciun. Cum și-a decorat creatoarea de modă locuința

Dana Budeanu nu a făcut rabat de la decorațiuni și calitate pe 25 decembrie. Vedeta le-a arătat tuturor cum a aranjat casa în care locuiește cu gemenele sale în vârstă de 18 ani și ce a pus pe masă pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă are un spațiu foarte mare în imobilul în care stă și care este decorat cu candelabre imense. Tacâmurile din argint și sfeșnicele de cristal pentru lumânări nu au lipsit. Bradul a fost împodobit și el foarte elegant.

În plus, din piesaj au făcut parte și lalelele albe care au fost așezate într-o vază specială. Tortul alb și delicios a tronat în mijlocul mesei de Crăciun și a avut un mesaj inedit, și anume „Rodia de dimineață”, fruct pe care designerul îl adoră.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori s-a afișat cu boluri cu aceste fructe exotice. Dana Budeanu s-a bucurat din plin de această ocazie, care este sărbătoarea sa preferată. Stilista nu a avut sarmale despre care spune că nu sunt pe gustul său.

Totodată, designerul a menționat la un moment dat că nu consumă caltaboș sau slănină cu ceapă, însă într-una dintre imaginile de pe rețelele de socializare se poate observa că preferă icrele negre.

ADVERTISEMENT

„Doar prințesele mănâncă sarmale”, a scris creatoarea de modă în dreptul unei poze de pe Instagram, notează viva.ro.

Dana Budeanu, masa de Crăciun
Dana Budeanu, masa de Crăciun. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dana Budeanu, ținută îndrăzneață în ziua de Crăciun

Dana Budeanu nu a epatat doar la capitolul decoruri și masă de sărbători, ci și legat de ținuta purtată în această zi. Frumoasa creatoare de modă a optat pentru o rochie foarte îndrăzneță albă și mulată, fără bretele.

ADVERTISEMENT

Și aceasta nu este singura ținută îmbrăcată de șatenă de Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, care mai apare în imaginile de pe social media și într-o rochie scurtă, cu volane în partea de jos.

ADVERTISEMENT