Life

Gina Pistol, supărată pe Dana Budeanu! Ce i-a făcut designerul la începutul relației cu Smiley

Gina Pistol a povestit de ce a fost supărată pe Dana Budeanu! A mărturisit ce i-a făcut designerul la începutul relației cu Smiley.
17.12.2022 | 17:38
Gina Pistol suparata pe Dana Budeanu Ce ia facut designerul la inceputul relatiei cu Smiley
Gina Pistol, supărată pe Dana Budeanu! Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a explicat de ce s-a supărat pe Dana Budeanu la începutul relației sale cu Smiley.

Gina Pistol, supărată pe Dana Budeanu! Ce i-a făcut designerul

Când Gina Pistol și Smiley abia începuseră relația, vedeta de la Chefi la cuțite a fost supărată de un mesaj publicat de Dana Budeanu în online.

Gina Pistol spune că nu știe sigur dacă mesajul publicat de Dana Budeanu a vizat-o direct pe ea, dar cu siguranță s-a simțit atacată.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta nu a vrut să spună ce anume a spus designerul ca să o supere, dar a recunoscut că nu a fost de acord cu ce a zis.

Chiar și așa, mama copilului lui Smiley a spus că Dana Budeanu este o femeie „mișto și smart”.

ADVERTISEMENT

 „Dana Budeanu e simpatică, e o femeie foarte mișto, e smart. Are așa un umor… N-am fost eu de acord cu o chestie pe care poate nu a zis-o legată de mine…

Eram la început cu Andrei și a făcut ea o postare. M-am simțit vizată, dar este o femeie smart și simpatică”, a mărturisit Gina Pistol, în podcastul lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a criticat-o și pe Laura Cosoi

Dana Budeanu îl apreciază foarte mult pe Smiley, lucru pe care l-a spus în repetate rânduri în emisiunea ei online de pe Youtube.

Mai mult, cei doi chiar au și colaborat împreună pentru o colecție de haine. Dar Gina Pistol nu este singura iubită a lui Smiley.

ADVERTISEMENT

Și fosta lui parteneră de viață, Laura Cosoi, a fost criticată de designer pentru felul în care se îmbracă după ce a devenit mamă.

„Tu mai ții minte cum erai când erai cu Smiley? Erai bine rău de tot! Pentru mine, care te cunosc, să te văd în langoșii ăia în picioare?

Alea nu sunt sandale, sunt ceva inventat special să distrugă porcine. N-ai cum sa porți așa ceva!”, a spus Dana Budeanu, nemulțumită.

ADVERTISEMENT
Tags: