Life

Dana Budeanu, ipostază rară la ultima apariție în online. De ce a izbucnit în lacrimi

Dana Budeanu a fost surprinsă, joi, într-o ipostază surprinzătoare pentru publicul său. Vedeta a apărut cu lacrimi în ochi la ultimul ei ”Verdict”.
07.10.2021 | 22:35
Dana Budeanu ipostaza rara la ultima aparitie in online De ce a izbucnit in lacrimi
Dana Budeanu, ipostază rară la ultima apariție în online. De ce a izbucnit în lacrimi. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă Dana Budeanu a apărut într-o ipostază extrem de rară în ultimul său material video urcat în mediul online.

Cunoscută publicului său drept o figură dură, incisivă, mereu agresivă cu persoanele care nu-i convin, aceasta și-a arătat, joi, și partea sensibilă.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, în lacrimi la ultimul ei ”Verdict”. Ce s-a întâmplat cu creatoarea de modă

Starea emotivă a Danei Budeanu a avut la bază o situație despre care a aflat recent. Stilista a aflat că printre urmăritorii fideli ai emisiunii sale dedicate se numără tot mai mulţi minori.

Conștientă probabil de faptul că în conținutul materialelor sale nu sunt subiecte adecvate copiilor, aceasta le-a transmis că ”este prost ceea ce faceți”.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la “Verdict”. Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici.

Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube – că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine.

ADVERTISEMENT

Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea – şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri.

Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine”, a spus Budeanu, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu: ”Îmi scriu copiii că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor”

Dana Budeanu s-a arătat emoționată de mesajele pe care le primește de la minorii care îi urmăresc emisiunile.

ADVERTISEMENT

Aceasta dezvăluie că foarte mulți copiii i-au scris ei și echipei din spatele ”Verdict” afirmând că ”se uită la mine pentru că eu sunt mama lor”.

”Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii – că nu ştiu cum să abordez situaţia asta – să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici…

Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. “Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea. Mama, am atât de multe să-ţi spun!

Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube”, a mai spus Dana Budeanu.