Life

Dana Budeanu le face praf pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: “60.000 de euro. Simplu! Ele trebuie să inventeze tot timpul ceva”

Cum le face praf Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. Creatoarea de modă, cuvinte dure la adresa celor două.
15.02.2024 | 13:30
Dana Budeanu le face praf pe Bianca Dragusanu si Adelina Pestritu 60000 de euro Simplu Ele trebuie sa inventeze tot timpul ceva
Cum le atacă Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu lansează atacuri și la unele dintre dintre cele mai dezbătute subiecte din showbiz, Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. Creatoarea de modă și-a spus punctul de vedere față de situațiile recente cu care se confruntă cele două.

Ce spune Dana Budeanu despre Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu

Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu au fost ironizate, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitată Dana Budeanu. Totul are legătură cu intervențiile lor estetice, mai exact cu modificările pe care le iau în calcul.

ADVERTISEMENT

De curând, Adelina Pestrițu a mărturisit fanilor că își dorește sâni mai mici, naturali, drept urmare își va scoate silicoanele, iar până atunci va descrie fiecare etapă prin care trece. Cât despre Bianca Drăgușanu, aceasta spunea acum câteva luni că vrea să-și micșoreze sânii.

Întrebată de către prezentator ce poate spune despre demersurile Biancăi Drăgușanu și ale Adelinei Pestrițu, creatoarea de modă a precizat că acestea nu fac altceva decât să încerce să capteze atenția publicului român.

ADVERTISEMENT

”Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele. E plastic, nu?

Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc, 60.000 de euro. Simplu”, a spus Dana Budeanu la emisiunea ”Punctul culminant”, de pe România TV.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu: ”Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani”

Dana Budeanu mai consideră și că Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu trăiesc mai mult pentru ochiul publicului, de aceea caută să fie mai mereu în centrul atenției. Totodată, consideră că faptele lor pot fi un model pentru fetele, femeile care le admiră.

”Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva.

ADVERTISEMENT

Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate.

Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră(…)”, a mai spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT