Life

Cumpăna vieții vedetei de la Antena! Geanina Ilieș a suferit cumplit până la 25 de ani! Dezvăluiri emoționante

Geanina Ilieș ne-a ”vândut” rețeta succesului ei și a recunoscut câteva lucruri pe care multe vedete nu vor să le spună.
15.02.2024 | 13:25
Cumpana vietii vedetei de la Antena Geanina Ilies a suferit cumplit pana la 25 de ani Dezvaluiri emotionante
Geanina Ilieș a dezvăluit cu ce cumpănă s-a confruntat până la 25 de ani. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș impresionează prin frumusețea ei, iar de când a apărut în spațiul public a reușit să capteze atenția și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în diferitele show-uri pe care le-a prezentat.

Geanina Ilieș a avut mult de tras din cauza frumuseții sale

Vedeta de la Antena Stars ne-a spus că s-a lovit și ea de prejudecăți în lumea în care se învârte acum, dat fiind că este femeie. A spus că, într-adevăr, femeile trebuie să demonstreze mai mult în viață și ea și-a dat seama de acest lucru abia pe la 25 de ani.

ADVERTISEMENT

A realizat, odată cu trecerea timpului, că nu trebuie să aștepte doar validarea celorlalți, ci că e cazul să își crească puțin stima de sine. Până să conștientizeze că poate răsturna prejudecățile celorlalți, Geanina Ilieș a trecut printr-un soi de cumpănă. Bruneta a pus foarte multă presiune asupra sa.

Până la vârsta de 25 de ani, toată lumea o judeca pentru aspectul ei fizic, iar asta a afectat-o destul de tare pe Geanina. Timpul și experiențele prin care a trecut au făcut-o să privească lucrurile altfel, să se maturizeze emoțional. Astăzi se prezintă în fața noastră drept o femeie puternică și încrezătoare în forțele ei.

ADVERTISEMENT

„Mi-a luat mult să înțeleg că nu trebuie să demonstrez cuiva că am și ceva în cap”

„Contează foarte mult cât ești de cerebral ești și cum împaci asta cu maturitatea emoțională (n. red.: atunci când vrei să ajungi sus în lumea televiziunii). Contează mult care este experiența pe care ai avut-o în trecut și cum ai pus această experiență în maturitatea ta.

Ce-i drept, până la vârsta de 25 de ani mi-a luat mult să înțeleg că nu trebuie să demonstrez cuiva că am și ceva în cap în afară de frumusețe. Puneam o presiune pe mine, asta clar. Cred că multe fete ajung să facă lucrul ăsta. Nu trebuie să te gândești că lipsa de experiență trebuie judecată.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama în timp că singura persoană care trebuie să se valideze sunt chiar eu, că nu am nimic de demonstrat nimănui cât timp îmi fac treaba foarte bine. Cam asta e rețeta reușitei, să știi, dar totul vine în timp, asta e clar. Fiecare experiență își lasă amprenta pe personalitatea fiecăruia”, a declarat Geanina Ilieș, în exclusivitate pentru FANATIK.

Și, dacă tot a vorbit despre frumusețe, Geanina Ilieș ne-a mărturisit și ce face de arată atât de bine. Vedeta apelează la procedurile estetice la modă, însă dincolo de intervențiile non-invazive, bea foarte multă apă.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena Stars a avut perioade în care nu prea mânca și nici nu se hidrata corespunzător

Cu hidratarea a stat prost până acum 10 ani, neglijându-se total. Ba mai mult, ne-a zis prezentatoarea, nici nu prea mânca înainte. Geanina Ilieș și-a schimbat, însă, stilul de viață radical, iar azi își dă voie să consume și câte o cafea, din când în când, căci și de această băutură a stat departe.

„La mine e vorba în primul rând despre hidratare, beau multă apă. Nu făceam lucrul ăsta înainte, până acum 10 ani uitam să beau apă și să mănânc, trăiam fără. Acum am început să consum mai multe lichide. Abia de acum am început să beau și cafea.

Apoi, urmez tratamentele tradiționale, îmi plac foarte mult, dar și cele noninvazive. Până la urmă, de aia mi-am făcut și salon, să mă bucur de aceste tratamente”, ne-a spus Geanina Ilieș.

ADVERTISEMENT