Life

Dana Budeanu, reacție dură la incendiul de la Matei Balș. „Vă dau în gât cu toate contractele pe achiziții”

29.01.2021 | 15:53
Dana Budeanu reactie dura la incendiul de la Matei Bals Va dau in gat cu toate contractele pe achizitii
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a avut o reacție dură la incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, care a avut loc în această dimineață. Creatoarea de modă i-a criticat pe politicieni în stilul său cracteristic, pe pagina de Facebook. 

Vedeta s-a legat atât de cei care se află la conducerea țării, cât și de edilul Bucureștiului, Nicușor Dan, și de persoanele care își spun opinia în legătură cu această tragedie.

ADVERTISEMENT

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5:00 și 102 pacienți au fost transferați în alte spitale din Capitală. Cinci persoane și-au pierdut viața în urma incendiului.

Dana Budeanu, reacție dură la incendiul de la Matei Balș. „Vă dau în gât cu toate contractele pe achiziții”

Dana Budeanu a postat o serie de mesaje pe pagina de Facebook legate de incendiul de la Matei Balș și le aduce acuzații grave politicienilor și îi ia apărarea lui Raed Arafat. Șeful DSU a fost acuzat de un cetățean aflat la fața locului că „ardem ca șobolanii”.

ADVERTISEMENT

„Gata, încep să se trezească #GII imbecili să urle de Arafat! Nu, zdrențelor, urlați ca la Colectiv de magician acum! Hai, dans! Arafat e beton armat pentru astfel de situații, ca și atunci! Nu e beton armat să ne terorizeze cu măștile și alte invenții, dar pe ce face el cu salvările, e! Ce treabă are Arafat cu incendiu? A dat el foc sau cum? Marș! Respect Pompierii SMURD!”, a scris creatoarea de modă pe pagina ei.

Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție dură la incendiul de la Matei Balș. Sursa foto: Facebook

De asemenea, Dana Budeanu este de partea cadrelor medicale de la Matei Balș și îl acuză pe edilul Capitalei, Nicușor Dan, de frigul din spitale.

ADVERTISEMENT

„Dacă cumva e vinovată iar vreo asistentă sau brancardier sau medic sau m m, vă rup pe genunchi și vă dau în gât cu toate contractele pe achiziții! Nu! Medicii, asistentele și toți angajații din spitale (90%, nu Cîrstoiu Colectiv și alți hoți și traficanți de influență puși cu japca) sunt vai mama lor și se descurcă cu ce au, javrelor!

Nu ei sunt vinovați! Era frig în spital! Punct! E oficial! Au fost avarii azi-noapte! Scoală Plicușor și întreab-o pe Firea cum …  făcea să fie cald măcar în spitale?!”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, reacție virulentă la adresa lui Klaus Iohannis

Vedeta a răbufnit legat de apariția președintelui Klaus Iohannis la Matei Balș, pe care l-a acuzat că nu a fost la Piatra Neamț atunci când a izbucnit un incendiu la Spitalul Județean, în urmă cu câteva luni.

„100% cineva a vrut mai cld în salon și a băgat în priză ceva. Hohahannis se deplasează la Balș! Pentru? La piatra Neamț a fot sau? Ce vă mai place vrăjeala la toți…”, a mai scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție virulentă la adresa lui Klaus Iohannis. Sursa foto: Facebook

Creatoarea de modă l-a luat în vizor și pe Alex Dima, reporter la Pro TV, după ce a postat o imagine în care pompierii scot un pacient cu cearceaful. Dana Budeanu l-a acuzat că induce lumea în eroare cu postările sale și că pacientul a fost scos în mod corect.

„Aoleu! Nu este nimi groaznic în aceste imagini! Groaznic este să faci presă și să ai creieru spălat de propaganda #Gista și să induci lumea în eroare! În situații de urgență de acest gen, domnule uriaș jurnalist, situații pentru care forțele de intervenție sunt dotate cu niște prelate speciale, se procedează la scoaterea victimelor inclusiv astfel, fără a fi dezlipite de cearceaf!!!! Logic!

Vorbim despre arși!!!! Prioritatea este să fie scoși din zona de risc și ulterior constatată starea lor și acționat medical! Cei din imagini sunt din nou Pompierii SMURD pe care vreți să vă p… mereu! Marș!”, a postat Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română