Life

Dana Budeanu: „Teo Trandafir se îmbracă pilaf”. Replica prezentatoarei: „Voi împărți ecranul în două”

Dana Budeanu a criticat stilul vestimentar al lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de televiziune nu a rămas fără replică. Ce a transmis.
11.12.2023 | 15:20
Dana Budeanu Teo Trandafir se imbraca pilaf Replica prezentatoarei Voi imparti ecranul in doua
Dana Budeanu a luat-o în vizor pe Teo Trandafir. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe vedete și persoane publice au fost luate în vizor până acum de Dana Budeanu, iar de ochiul critic al designerului nu a scăpat nici Teo Trandafir. Ce a spus despre stilul vestimentar al prezentatoarei de televiziune și ce răspuns a primit.

Teo Trandafir, criticată de Dana Budeanu

Dana Budeanu este cunoscută pentru părerile sale exprimate direct. Iar de data aceasta, cea pe care a luat-o în vizor a fost chiar Teo Trandafir, despre al cărui stil vestimentar nu a avut lucruri frumoase de zis.

ADVERTISEMENT

Într-una din emisiunile pe care le găzduia pe YouTube, Dana Budeanu a afirmat că prezentatoarea plătită regește la Kanal D nu știe deloc să se îmbrace, aspect care nu are legătură cu numărul de kilograme.

„Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, spunea, la un moment dat, Dana Budeanu despre combinațiile de haine alese de vedeta de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile nu au fost deloc lăsate fără răspuns, iar Teo Trandafir a oferit replica ceva mai târziu. A spus ce părere are despre vorbele creatoarei de modă chiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

A luat totul ca pe un compliment

Spre deosebire de alte nume cunoscute din showbiz, Teo Trandafir nu a luat declarațiile Danei Budeanu ca pe o jignire. Din contră, analizând contextul, a considerat că, de fapt, i s-a făcut un compliment.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a mărturisit că, din punctul său de vedere, este mai important faptul că se face remarcată prin felul în care, de atâția ani, își face meseria decât prin ținutele cu care se afișează în fața publicului.

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: ‘când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată’. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

ADVERTISEMENT

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a spus Teo Trandafir, conform click.ro. 

ADVERTISEMENT