Life

Teo Trandafir, plătită regește de turcii de la Kanal D! Câți bani primea înainte să-i fie suspendată emisiunea

Teo Trandafir era una dintre cele mai bine plătite vedete ale Kanal D, simpatica prezentatoare a cărei emisiune a fost suspendată timp de trei luni fiind în situația de a pierde un venit serios dacă nu revine la TV.
14.06.2022 | 13:33
Teo Trandafir platita regeste de turcii de la Kanal D Cati bani primea inainte sai fie suspendata emisiunea
Teo Trandafir era plătită regește de șefii turci de la Kanal D / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este în momentul negocierilor cu șefii turci de la Kanal D, vedeta emisiunii care îi purta numele încercând să revină cu un nou proiect la TV. Trimisă în vacanță timp de aproape trei luni, Teo Trandafir este în situația de a pierde venituri serioase, câștigate în ani de muncă la Kanal D, în cazul în care nu se va înțelege asupra noului format al emisiunii.

Ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D

Din 2013, atunci când a început show-ul de la televiziunea turcă, emisiunea cu Teo Trandafir la cârmă a reușit să facă audiențe onorante pentru Kanal D, lucru apreciat de șefii postului care, încet – încet, au acceptat să dezvolte proiectul și să mărească echipa show-ului.

ADVERTISEMENT

În 2020 și 2021, Teo Show a avut audiențe cât se poate de bune și datorită emisiunilor care, la acea vreme plasau Kanal D pe primele locuri în preferințele telespectatorilor: Puterea Dragostei și, apoi, Survivor România 2021.

Iar anul trecut, cum rezultatele se anunțau mai mult decât bune pe fondul audienței ridicate ale Survivor România 2021, Teo Show având invitați legați de emisiunea din Republica Dominicană, vedeta a fost răsplătită pe măsură. Mai exact, Teo Trandafir a fost, conform informațiilor obținute de FANATIK, premiată de șefi și i-a fost mărit onorariul primit lunar.

ADVERTISEMENT

Salariul primit de Teo Trandafir la Kanal D, pare-se, se învârtea în jurul a 6.000 de euro, brut, lunar. Adică, după plata impozitelor și a tuturor dărilor datorate statului, undeva la 4.000 de euro, lunar, ceea ce înseamnă un total care ajungea până la aproximativ 50.000 de euro, anual.

Teo Trandafir, negocieri cu șefii Kanal D

După ce Survivor România s-a mutat de la Kanal D la Pro Tv, succesul emisiunii prezentate de Teo Trandafir a început să scadă. Astfel, audiența mai mică decât în perioada anterioară a făcut ca încasările publicitare să scadă la rândul lor, proporțional, iar emisiunea să producă mai mari costuri decât încasări.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, șefii Kanal D au decis să întrerupă, în mijlocul sezonului, emisiunea și să trimită toată echipa în vacanță. Dacă Mihai Mitoșeru, cel care l-a înlocuit pe Bursucu în echipa cu Teo a rămas în Kanal D, ca prezentator al show-ului Se strigă darul, Bella Santiago a fost pusă pe liber și recunoștea de curând că așteaptă oferte pentru a lucra, din nou, în televiziune.

Între timp, Teo Trandafir a început negocierile cu șefii televiziunii și, din informațiile FANATIK, pare să se contureze o nouă emisiune care să o aibă în prim plan. Dar, mai spun informațiile noastre, în cazul în care proiectul va reveni pe sticlă, în luna septembrie, așa cum fusese anunțat, onorariul lui Teo Trandafir va fi, cel mai probabil, diminuat în funcție de performanța obținută în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Iar apoi, așa cum se întâmplă de multe ori în televiziune, va crește dacă audiențele vor fi cele așteptate și va reuși să își învingă rivalii pe intervalul orar pe care îl va ocupa.

Teo Trandafir, scoasă din grilă cu o lună și jumătate mai devreme

Anunțul Kanal D prin care se anunța faptul că televiziunea trece la grila de vară încă din data de 6 iunie a fost unul surprinzător și pentru unii dintre angajații show-ului prezentat de Teo Trandafir. Tradițional, pauza de vară a celor de la Teo Show începea undeva la jumătatea lunii iulie, iar la sfârșitul lui august erau chemați în redacție pentru a pregăti revenirea noului sezon.

Acum însă, cei din echipa Teo Show nu au fost, încă, anunțați cu privire la momentul în care se vor întoarce în redacție. Și nici dacă mai există vreun proiect la care vor pune umărul.

“Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei. Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.

Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul transmis de Kanal D care anunța încheierea prematură a Teo Show.

ADVERTISEMENT