Life

Dana Roba a fost aproape să intre în depresie când s-a uitat în oglindă după atacul soțului. Ce i-a spus medicul: „Mi-a dat o putere”

Dana Roba a fost aproape să intre în depresie când s-a uitat în oglindă. Ce a putut să vadă după ce a atacat-o soțul a zdruncinat-o.
21.08.2023 | 10:07
Dana Roba a fost aproape sa intre in depresie cand sa uitat in oglinda dupa atacul sotului Ce ia spus medicul Mia dat o putere
Dana Roba a fost aproape să intre în depresie. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost aproape să intre în depresie. Când s-a privit pentru prima dată în olgindă după atacul soțului, a început să plângă instantaneu.

Dana Roba a fost aproape să intre în depresie. Cum a reacționat când s-a văzut mutilată

Dana Roba a mărturisit că cea mai mare suferință pentru ea a fost faptul că nu mai avea păr. Pentru că soțul ei a lovit o în cap cu un ciocan de mai multe ori și a fost operată pe creier medicii au fost nevoiți să o tundă completă.

ADVERTISEMENT

Aceasta mărturisit că a fost aproape să intre în depresie. Când s-a uitat pentru prima dată în oglindă și a văzut că este cheală, a rămas zdruncinată.

„Trebuie să vă mărturisesc că am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie.

ADVERTISEMENT

Ceea ce Dumnezeu nu m-a lăsat, să cad în depresie, dar am plâns foarte tare. Medicul Costea Daniel când m-a văzut că plâng și că eram super terminată din cauza faptului că nu mai aveam păr, nu mă puteam opri din plâns când mă priveam în oglindă”, a spus Dana Roba.

Ce i-a spus medicul ca să-i dea putere

Dana Roba a plâns foarte mult pe marginea acestui subiect, dar a prins putere după niște cuvinte din partea medicului. Când doctorul a văzut-o că plânge din cauza părului, i-a spus o frază care i-a rămas în minte.

ADVERTISEMENT

Medicul Costea Daniel i-a spus că părul îi va crește până la toamnă și trebuie să fie fericită că este în viață. Dacă nu era norocoasă, ar fi fost de mult îngropată din cauza măcelului suferit.

„Dana, dragă, trebuiau să ți se usuce florile pe cimitir astăzi și tu plângi pentru un mic motiv, că nu mai ai păr.

ADVERTISEMENT

Vreau să îți spun ceva, la toamnă vei avea plete, doar că trebuie să crezi și să nu mai plângi’. Când mi-a zis așa parcă mi-a dat o putere”, a povestit Dana Roba.

Vedeta ținea mult la părul ei și a mărturisit că îi este foarte greu să se afișeze cu noua ei coafură, după ce a rămas cheală.

ADVERTISEMENT