Life

Dana Roba, anunț important despre activitatea sa: ”Mi-au dat putere miile de mesaje”

Dana Roba, veste majoră despre profesia sa. Make-up artistul a primit foarte multă forță de la urmăritorii din social media.
19.07.2023 | 09:30
Dana Roba anunt important despre activitatea sa Miau dat putere miile de mesaje
Dana Roba, veste majoră despre profesia sa. Make-up artistul a primit foarte multă forță de la urmăritorii din social media. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Roba a făcut un anunț important despre activitatea sa profesională. Vedeta susține că i-au dat putere miile de mesaje pe care le-a primit în ultima perioadă de la oamenii care au rezonat cu situația sa neplăcută.

Dana Roba, veste majoră despre profesia sa. Make-up artistul a primit foarte multă forță de la urmăritorii din social media

Dana Roba are o veste majoră despre profesia sa. Make-up artistul a primit foarte multă forță de la urmăritorii din social media care i-au trimis mesaje frumoase și bani pentru operațiile pe care le are de efectuat.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Nicolae Guță este încântată că revine în studio, în ultimele zile reușind să se aranjeze singură. Vedeta face fizioterapie și kinetoterapie de când medicii i-au scos pansamentul și ghipsul de la mâini.

„Am o veste foarte bună, trebuie să vă spun, în exclusivitate, pentru toate fetele care s-au rugat pentru mine, vreau să vă spun că mi-au dat putere miile de mesaje, în acest weekend, cu mâna ruptă, am încercat să mă machiez singură…

ADVERTISEMENT

Toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez, pentru că eu sunt în viață, Dumnezeu mi-a dat viață, eu vreau să execut toate machiajele.

Toate fetele care au programare în această vară, de vineri, de acum, se vor putea prezenta la programarea mea. Eu vă machiez cu mare drag, și dacă aveți evenimente, mă puteți suna.

ADVERTISEMENT

Când vor intra la mine în studio își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”, a anunțat Dana Roba într-un live de pe Instagram. Vedeta se va întoarce în studioul de machiaj după aproape 2 luni.

Dana Roba, probleme uriașe după ce a fost lovită

Dana Roba se confruntă cu probleme uriașe după ce a fost lovită cu ciocanul de soțul său, Daniel Balaciu. Nu mai are sinusuri și i se înfundă foarte tare nasul, vedeta suferind o operație delicată și complicată de 9 ore la cap.

ADVERTISEMENT

Nu mai are gust și nici miros și probabil simțurile acestea nu îi vor mai reveni niciodată. Din fericire, este în viață datorită eforturilor depuse de doctori și rugăciunilor închinate de familia sa, dar și de alte persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: