Life

Dana Roba, criticată de familie de când are o nouă relație: ”Pe mine nu mă interesează”

Dana Roba, mesaj vehement pentru membrii familiei care nu-i acceptă noul partener. Cum îl apără make-up artista pe Beni.
07.11.2023 | 18:40
Dana Roba criticata de familie de cand are o noua relatie Pe mine nu ma intereseaza
Ce membri ai familiei o critică pe Dana Roba pentru noua relație. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba, noi detalii despre relația sa cu Beni, bărbatul cu care formează un cuplu de când s-a despărțit de fostul soț, care a bătut-o cu bestialitate în această vară. Cu excepția fetițelor ei, restul membrilor familiei sale nu sunt de acord cu noul partener de viață.

Cum își apără Dana Roba noul partener, după ce nu este acceptat de toată familia sa

Dana Roba sare în apărarea lui Beni și chiar dacă în afară de fetițele sale nimeni din familie nu mai este pro noii ei povești de dragoste, make-up artista nu acordă atenție. ”Nu mă interesează”, spunea ea, considerând că este mai importantă iubirea dintre ea și Beni.

ADVERTISEMENT

Dana Roba crede că oamenii care o pun acum la zid nu știu chinurile cu care s-a confruntat ea și cât a ajutat-o Beni să se recupereze. Faptul că el o vizita la spital și-i spunea că este frumoasă, pentru make-up artistă a însemnat enorm.

”Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.

ADVERTISEMENT

Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează.

Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează. Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a declarat Dana Roba pentru Wownews.

ADVERTISEMENT

Dana Roba și Beni, planuri de căsătorie

Dana Roba și Beni au planuri de căsătorie în viitorul apropiat. Tot pentru sursa menționată, Beni a declarat că încă nu a cerut-o de soție pe partenera lui, dar asta nu înseamnă că nu o va face. Până atunci, se bucură de timpul petrecut alături de ea și fetițele ei.

Dana Roba și-a completat iubitul spunând că au de gând să se mute și împreună și chiar să aibă un copil biologic. În prezent, Dana Roba este mama a două fetițe din căsnicia cu Daniel Balaciu, iar Beni este tatăl a trei copii, tot dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Dana Roba a fost la un pas de moarte la începutul lunii iunie, după ce fostul soț s-a năpustit asupra ei cu un ciocan. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri în cap, nesuportând ideea de a divorța. Dana Roba își dorea divorțul fiindcă nu mai suporta violențele lui.

Tot soțul agresor a fost cel care a alertat autoritățile, iar medicii sosiți la casa lor, acolo unde a avut loc grozăvia, nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire Danei Roba. Make-up artista a fost operată la cap ore în șir, a stat și în comă, dar în cele din urmă și-a revenit. Încă mai are nevoie de recuperare. Cât timp a stat internată, conform declarațiilor sale, Beni, care îi era bun amic, i-a făcut vizite să o sprijine și așa s-au înfiripat sentimente.

ADVERTISEMENT
Tags: