Life

Dana Roba, enervată la culme în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Întrebarea care a făcut-o să părăsească platoul: “Lasă-mă să plec”

Dana Roba, enervată în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Make-up artistul s-a ridicat și a plecat din platou. Întrebarea care a deranjat-o.
30.08.2023 | 23:15
Dana Roba enervata la culme in emisiunea lui Madalin Ionescu Intrebarea care a facuto sa paraseasca platoul Lasama sa plec
Dana Roba a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost enervată la culme de Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă. Vedeta a fost deranjată de o întrebare a prezentatorului. În final, s-a ridicat și a plecat din platou.

Dana Roba, enervată la culme de Mădălin Ionescu. A plecat din emisiunea prezentatorului

Make-up artista a fost lovită cu ciocanul de soțul ei la începutul lui iunie și a ajuns în stare gravă la spital. De atunci, aceasta se reuperează, dar mai are un drum lung de parcurs. Subiectul este unul de interes în rândul publicului, iar vedeta a mers deja în platoul unor emisiuni.

ADVERTISEMENT

Recent, Dana Roba a fost invitată în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu. Soțul Cristinei Șișcanu a adus în discuție un subiect sensibil pentru vedetă, și anume relația cu Nicolae Guță, cu care a fost împreună acum mult timp.

Mădălin Ionescu a vrut să spună că Dana Roba a trecut prin mai multe momente grele de-a lungul timpului, cum ar fi și perioada în care forma un cuplu cu Nicolae Guță. Atunci când a auzit numele fostului partener, vedeta a decis să părăsească platoul.

ADVERTISEMENT

“Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei…erai o femeie cu experiență”, a început Mădălin Ionescu. Prezentatorul a fost mediat întrerupt de make-up artist.

“Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(…)!”, a fost reacția Danei Roba.

ADVERTISEMENT

Deși prezentatorul a insistat să rămână și să clarifice lucrurile, Dana Roba s-a ridicat cu intenția de a părăsi platoul. Mădălin Ionescu a vrut să știe cum de soțul vedetei a reușit să o păcălească până când a băgat-o în spital.

“Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el?

ADVERTISEMENT

Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”, a continuat Mădălin Ionescu.

Dana Roba a plecat din platou enervată

“Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”, a spus Dana Roba, după care a plecat de la emisiune, notează wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu a explicat, ulterior, de ce a deschis acest subiect. Prezentatorul s-a referit la faptul că, deși Dana Roba a avut parte și de momente mai grele, nu și-a putut da seama ce urmează din partea soțului ei.

“Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile.

Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a explicat Mădălin Ionescu în cadrul emisiunii sale de la Metropola TV.

ADVERTISEMENT