Life

Dana Roba, imagini dureroase cu mâinile zdrobite: ”Mă bazez doar pe Dumnezeu”

Dana Roba, fotografie cumplită cu mâinile strivite. Ce a transmis vedeta mutilată de soț în urmă cu mai bine de o lună.
18.07.2023 | 07:44
Dana Roba imagini dureroase cu mainile zdrobite Ma bazez doar pe Dumnezeu
Dana Roba, fotografie cumplită cu mâinile strivite. Ce a transmis vedeta mutilată de soț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Roba le-a arătat celor care o urmăresc în social media noi imagini dureroase cu mâinile zdrobite. Make-up artistul a transmis să se bazează doar pe Dumnezeu și speră să se recupereze complet pentru a putea lucra.

Dana Roba, fotografie cumplită cu mâinile strivite. Ce a transmis vedeta mutilată de soț

Dana Roba a publicat recent o fotografie cumplită cu mâinile strivite pe care le-a scos din ghips și după ce a început ședințele de fizioterapie. Vedeta mutilată de soț în urmă cu mai bine de o lună este puternică și merge mai departe cu recuperarea.

ADVERTISEMENT

Credința este cea care o călăuzește în această luptă grea pe care o are de dus. De asemenea, fiicele sale sunt cele care îi dau tărie. Încurajările care vin de la oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare îi fac foarte bine.

„Așa arată mâinile mele în prezent. Fotografiile sunt făcute acum o oră. Mă bazez doar pe Dumnezeu, știu că El mă va vindeca în totalitate”, a scris fosta iubită a lui Nicolae Guță pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Din imaginea publicată se vede că radiografia scoate la iveală numeroase lovituri. Dana Roba suferă enorm că nu poate lucra și că este nevoită să stea departe de salonul de make-up. Din păcate, durerile sunt prea mari chiar dacă a început să facă fizioterapie.

Rezultatele se vor vedea treptat, vedeta fiind o persoană foarte ambițioasă. Acest lucru a fost observat într-o filmare în care descurcă părul uneia dintre fiicele sale, semn că încearcă să treacă peste neplăcerile cauzate de soțul său, Daniel Balaciu.

ADVERTISEMENT
Dana Roba, imagini cu mâinile
Dana Roba, imagini cu mâinile zdrobite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dana Roba, nevoită să se opereze la mâini

Dana Roba este nevoită să facă mai multe intervenții chirurgicale, una dintre acestea fiind la mâini. Momentan doctorii nu au stabilit o dată, însă vedeta este nerăbdătoare pentru că vrea să se întoarcă la serviciu.

Îi place ce face în salonul de make-up din Timișoara, unde este așteptată de cliente cu sufletul la gură. Pentru un singur machiaj fosta iubită a lui Nicolae Guță a mărturisit că încasează aproximativ 700 de lei.

ADVERTISEMENT

„Cu regret vă spun că îmi pare atât de rău de problemele pe care mi le-a făcut fostul soț cu ciocanul la mâini și că nu mă pot duce la muncă. Sper cât de curând ca medicii să se hotărască pentru operația mâinilor mele”, a mai spus Dana Roba, în online.

ADVERTISEMENT