Life

Dana Roba, noi imagini terifiante. Vedeta și-a arătat operația din spatele capului

Dana Roba, noi imagini terifiante. Celebra make-up artistă și-a arătat operația din spatele capului. Cum arată această, de fapt.
10.07.2023 | 22:36
Dana Roba noi imagini terifiante Vedeta sia aratat operatia din spatele capului
Dana Roba, noi imagini terifiante. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba a arătat noi imagini terifiante pe rețelele de socializare. Vedeta a arătat acum cum arată operația suferită de ea din spatele capului.

Dana Roba, noi imagini terifiante

Dana Roba și-a arătat pentru prima dată cum se vede operația suferită și din spatele capului. Make-up artista este plină de cicatrici după ce a fost atacată brutal de soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun că săptămâna viitoare, marți, am programare la neurochirurgie pentru operațiile mele de la cap și cealaltă din spate pe care nu v-am arătat-o niciodată”, a spus vedeta pe rețelele de socializare, unde a arătat și cum îi arată spatele operației.

Pentru Dana Roba urmează un drum lung de recuperare și de operații. Aceasta trebuie să sufere operații și la ambele mâini, dar și unele noi la cap. Aceasta are probleme și cu piciorul, peste care a primit ciocane.

ADVERTISEMENT

Oamenii, impresionați de drama Danei Roba

Mulți oameni au rămas impresionați de povestea Danei Roba. Aceștia și-au arătat empatia față de vedetă, dar și stupefacția față de felul în care aceasta a fost bătută.

„Mă înmoi numai când mă uit, numai ea știe prin ce a trecut”, „Nimeni din lumea asta nu merită să treacă prin așa ceva”, au scris oamenii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Alții au numit supraviețuire Danei Roba după acest calvar drept un miracol de la Dumnezeu, o minune și i-au urat multă putere.

„Un miracol! Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate, să treci peste toate problemele! Multă sănătate, fetele tale au nevoie de tine!”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

„O minune de la Dumnezeu că a supravețuit. Dumnezeu să fie cu tine și să îți dea putere pentru toate durerile pe care le suporți și le-ai suportat”, a mai scris o persoană.

Alte persoane au empatizat cu durerea pe care o simte Dana Roba, dar și cu faptul că încearcă să fie puternică pentru cele două fiice ale sale.

„Știu prin ce dureri trece, și eu sunt operată pe creier. Săraca, a trecut pe viu, prin durere. Sănătate, putere să își crească copilele”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT