Life

Dana Rogoz, bătută pe stradă. Unde și când s-a petrecut totul: „Rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă”

11.08.2020 | 13:10
Dana Rogoz batuta pe strada Unde si cand sa petrecut totul Ramaneam sa ma sterg pe scari neputincioasa
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a făcut o dezvăluire care i-a lăsat pe toți stană de piatră. Vedeta, militantă a luptei împotriva bullying-ului, a mărturisit că și ea a fost victima acestui fenomen și a povestit cum a fost bătută pe stradă în trecut.

Dana Rogoz a fost victima bullying-ului

Actrița, cunoscută din sitcom-ul „La bloc” difuzat acum câțiva ani de Pro tv, a scris pe blogul personal despre pățania ei, dorind în acest fel să ajute persoanele care au trecut prin asta și nu au curajul să vorbească.

ADVERTISEMENT

Dana a scris că s-a confruntat cu violența celorlalți copii încă de când era Abramburica. Vedeta nu a putut să se bucure de succesul ei și de copilărie mereu, căci răutatea celor de vârsta ei a fost foarte mare, așa că de multe ori ieșea din casă cu frica în sân.

„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. Și alti colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive”, povestește Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT

„Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe stradă. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” și mergeam mai departe”, a adăugat actrița pe blogul ei.

Tot mai multe personalități celebre din România și din străinătate vorbesc deschis despre violențele pe care foarte mulți copii le suferă la școală, acest subiect fiind unul tabu în urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

La nivel planetar, s-au pornit o serie de campanii anti-bullying, iar subiectul a intrat și în atenția autorităților de la noi, în speță, în atenția Ministerului Educației.