Life

Dana Rogoz, mesaj emoționant în prima zi de grădiniță a fiicei sale: ”Un nou început”

Dana Rogoz, postare înduioșătoare în prima zi de grădiniță a fetiței sale, Lia. Ce a povestit actrița despre acest moment.
06.09.2023 | 17:15
Dana Rogoz mesaj emotionant in prima zi de gradinita a fiicei sale Un nou inceput
Dana Rogoz, postare înduioșătoare în prima zi de grădiniță a fetiței sale, Lia. Ce a povestit actrița. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a transmis un mesaj emoționant în prima zi de grădiniță a fiicei sale. Vedeta este conștientă că este un nou început pentru copilă, dar și pentru restul familiei. Micuța va învăța la aceeași unitate de învățământ unde a fost și fratele său, Vlad.

Dana Rogoz, postare înduioșătoare în prima zi de grădiniță a fetiței sale, Lia. Ce a povestit actrița

Dana Rogoz a distribuit o postare înduioșătoare în prima zi de grădiniță a fetiței sale, Lia. Actrița a povestit cum a decurs dimineața, dar și cum a reacționat micuța atunci când părinții săi au plecat și au lăsat-o cu educatoarea.

ADVERTISEMENT

Copila este înscrisă la o unitate de învățământ privată, vedeta fiind emoționată ca atunci când a început fiul său grădinița. Vlad a făcut acest pas în anul 2017, iar acum este deja elev la școală. Artista își conduce copiii la porțile instituțiilor cu o bicicletă cu ataș.

„Prima zi de grădiniță din viața ei. De fapt, prima jumătate de oră, căci acomodarea este una lentă. Dar ce emoții frumoase! Ce strategii! Câte planuri! Dar câte pregătiri! Foarte emoționant pentru noi, părinții, dar și pentru Vlad, frățiorul mai mare.

ADVERTISEMENT

Mai ales că Lia merge acum la aceeași grădiniță la care a fost și el. Așa că de dimineață am trecut toți patru pragul ei, marcând un nou început în viețile noastre. Avem o fetiță de grădiniță, a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram. Actrița a publicat și câteva imagini.

Dana Rogoz, despre acomodarea fiicei sale la grădiniță

Dana Rogoz a continuat să povestească cum a decurs acomodarea fiicei sale și a regizorului Radu Dragomir în prima zi de grădiniță. Lia a schițat un început de plâns, dar într-un final lucrurile s-au rezolvat.

ADVERTISEMENT

Atât vedeta, cât și soțul au plecat din sala de clasă pentru a o lăsa pe copilă în compania doamnei educatoare. Micuța a stat doar 30 de minute cu colegii, programul fiind stabilit dinainte de renumita sa mamă.

Îndrăgita actriță și-a dorit ca fiica sa să se acomodeze treptat la această nouă etapă din viața sa. Dana Rogoz a mai subliniat că a așteptat-o în fața grădiniței, unde Lia a ieșit o jumătate de oră mai târzu însoțită de educatoarea care este foarte liniștită și cooperanță.

ADVERTISEMENT

„Să vedem mâine cum o fi, dar începutul clar a fost un succes”, a încheiat artista postarea de pe rețelele de socializare. Mesajul său a adunat aproape 25 de mii de aprecieri și foarte multe comentarii din partea internauților.

ADVERTISEMENT