Life

Dana Rogoz, anunț îngrijorător despre Radu Dragomir. Ce s-a întâmplat cu soțul actriței: ”Nu o să intru în detalii”

Dana Rogoz a făcut un anunț îngrijorător despre soțul ei, Radu Dragomir, alături de care are doi copii. Ce s-a întâmplat cu regizorul?
02.09.2023 | 01:17
Dana Rogoz anunt ingrijorator despre Radu Dragomir Ce sa intamplat cu sotul actritei Nu o sa intru in detalii
Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți de 11 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz  și-a îngrijorat fanii printr-o postare pe care a făcut-o de curând. Îndrăgita actriță a oferit detalii, pe Instagram, despre soțul ei, care au stârnit semne de întrebare. Bărbatul a trecut printr-un moment dificil, având nevoie de operație.

Ce a dezvăluit Dana Rogoz despre soțul ei, Radu Dragomir

Dana Rogoz a mărturisit că partenerul său de viață, Radu Dragomir, a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva zile. Este recunoscătoare medicilor pentru că au făcut ca totul să decurgă bine și a preferat să nu dezvăluie cauza din care soțul ei a fost operat.

ADVERTISEMENT

”Nu o să intru în detalii, ca să nu devină subiect de tabloide, dar Radu s-a operat acum câteva zile la spital și aș vrea să le mulțumesc inclusiv aici medicilor și asistenților pentru cum au avut grijă de sănătatea lui.(…) am ținut să le arăt aprecierea acestor medici, care duc zilnic pe umeri o responsabilitate uriașă.”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sale de socializare.

Actrița a primit o mulțime de mesaje de susținere din partea admiratorilor. ”Multă sănătate și recuperare ușoară!”/ ”Ce gest frumos! Sănătate multă!”/”Multă sănătate soțului său!”, sunt o parte dintre reacțiile de la postarea actriței.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți de 11 ani. Între ei există o diferență de 18 ani

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din 2012, iar împreună au doi copii, Vlad și Lia. Se cunosc, însă, de peste 20 de ani, în urma serialului ”La Bloc”. Radu Dragomir a fost regizorul producției, iar Dana Rogoz interpreta personajul ”Mimi”.

La trei ani de când au făcut cunoștință, Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cuplat și au început o poveste de iubire care a fost intens criticată. Asta deoarece între ei există o diferență de 18 ani. Dana Rogoz avea 19 ani când a devenit iubita regizorului, iar acesta 37.

ADVERTISEMENT

”Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul.’ El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul”, a precizat Dana Rogoz, într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”.

De altfel, Dana Rogoz a fost pusă la zid de gurile rele, deoarece s-a considerat că a intervenit în mariajul pe care îl avea regizorul. Însă, potrivit explicațiilor sale, Radu Dragomir deja se afla într-un proces de divorț de fosta soție când au început relația.

ADVERTISEMENT

”Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte, și de alta. Și în viața lui spuneau: Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul”, a mai detaliat Dana Rogoz, în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT
Tags: