Life

Dana Rogoz, momente neplăcute cu fiul ei. Prin ce a trecut Vlad

22.06.2020 | 17:45
Dana Rogoz momente neplacute cu fiul ei Prin ce a trecut Vlad
Dana Rogoz, momente neplăcute cu fiul ei. Prin ce a trecut Vlad. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță Dana Rogoz a trecut recent printr-o experiență neplăcută după ce fiul ei, Vlad, s-a accidentat cu bicicleta. Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență la spital cu băiețelul care a avut nevoie de ghips.

Ambramburica nu este îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Vlad despre care spune că este un copil curajos, în ciuda faptului că va fi nevoit să stea o perioadă mai mult în casă, în pat, pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT

„Un accident de bicicletă… dar ne facem noi bine repede! Vlad e un băiețel tare curajos ❤”, a scris actrița pe pagina de Instagram.

Fiul actriței Dana Rogoz, de urgență la spital

Dana Rogoz este tare mândră de fiul ei, Vlad, în vârstă de 6 ani, și nu ezită nicio ocazie de a postat imagini cu el în mediul online. La fel s-a întâmplat și acum când copilul a căzut de pe bicicletă și și-a rupt piciorul.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „La bloc”a imortalizat momentul la scurt timp după ce Vlad s-a întors de la spital. Și pentru că vedeta este o mamă de nota 10 nu a uitat să deseneze o inimă pe ghipsul fiului ei.

Fanii au reacționat imediat când au văzut fotografia cu piciorul rupt și au ținut să-i transmită lui Vlad multă sănătate, recuperare rapidă sau însănătoșire grabnică.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru a doua oară pe 20 mai aducând pe lume o fetiță care a primit la naștere numele Lia Elena. Dana Rogoz își dorea enorm și un doilea copil, mai ales că ea are doi frați mai mari.

Cât despre cum a primit Vlad vestea că va avea o surioară, actrița a povestit la un moment dat că nu i-a spus încă de la începutul sarcinii, ci puțin mai târziu. Dana Rogoz a povestit pe blogul personal că prima reacție pe care a avut-o fiul ei a fost că bebelușul nu va avea voie în camera lui.

ADVERTISEMENT

„«Nu are voie în camera mea. Şi trebuie să mă apuc să îmi strâng jucăriile …», continuă el, căutându-le cu privirea gânditor prin living.

I-am explicat că mai durează ceva până se naşte şi până ajunge să mişune şi să se caţere peste tot prin casă, până la jucăriile lui.

«Întâi o să fie ziua ta şi abia după încă 2 luni se va naşte». «Ah, ce bine că nu îmi strică ziua de naştere»”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

 

 

ADVERTISEMENT