Life

Dana Rogoz, obsedată de curățenie. Actrița nu poate scăpa de obicei nici după spectacole

Dana Rogoz, preocupată de ordine. Ce a pățit când s-a întors acasă, după o piesă de teatru, când copiii săi dormeau deja.
13.01.2023 | 20:15
Dana Rogoz obsedata de curatenie Actrita nu poate scapa de obicei nici dupa spectacole
Dana Rogoz, preocupată de ordine. Ce a pățit când s-a întors acasă, după o piesă de teatru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a recunoscut că este obsedată de curățenie. Actrița nu poate scăpa de acest obicei nici după spectacolele care se desfășoară târziu, seara. Mărturia a fost făcută chiar de ea pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz, preocupată de ordine. Ce a pățit când s-a întors acasă, după o piesă de teatru

Dana Rogoz a publicat o filmare prin care le arată internauților ”dezastrul” care se găsește în casa sa atunci când cei doi micuți rămân cu soțul vedetei, regizorul Radu Dragomir. Jucăriile și foarte multe lucruri erau împrăștiate pe jos.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu s-a pus la somn până nu a aranjat totul la locul său. La final le-a arătat urmăritorilor rezultatul, fiind foarte mândră că a reușit să se mobilizeze.

„M-am întors de la un spectacol și am găsit „urmele” unei seri în care copiii au rămas doar pe capul lui Radu. Nu aș fi putut adormi fără să nu fac ordine pentru că #obsesie!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Actrița nu face pentru prima oară această dezvăluire. În urmă cu mai bine de doi ani, după ce a născut-o pe fiica sa, Lia Elena, mărturisea că a devenit obsedată de ordine și curățenie și nu se oprește din muncă niciodată.

Dana Rogoz, obicei după ce a devenit mamă a doua oară

„Există nesting și postpartum? Știam că nevoia de a face curat continuu și de a pune totul în ordine e ceva specific ÎNAINTE de naștere. Dar eu am aceleași manifestări și acum, DUPĂ.

ADVERTISEMENT

În loc să dorm când doarme ea, de exemplu, mă apuc de făcut ordine în casă. Căci mereu mai e ceva de aranjat, de curățat, de reamenajat.

Cred că și în timp ce Radu îmi făcea această fotografie, cu coada ochilor zăream o scamă pe canapea care nu îmi dădea pace”, spunea Dana Rogoz în urmă cu 2 ani pe Facebook, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, actrița este fericită și împlinită. Îi merge foarte bine în plan profesional și poate fi urmărită în spectacolul Masacrul în data de 22 ianuarie 2023, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT
Tags: