Life

Dana Rogoz, probleme cu fiica ei. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: “A început să dea primele semne acum vreun an”

Dana Rogoz are probleme cu fiica ei, Lia, așa că a apelat la ajutorul fanilor. Vedeta e îngrijorată din cauza comportamentului micuței.
10.01.2023 | 10:54
Dana Rogoz probleme cu fiica ei Vedeta a cerut ajutorul fanilor A inceput sa dea primele semne acum vreun an
Dana Rogoz are probleme cu fiica ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz are probleme cu fiica ei, Lia. Comportamentul micuței în vârstă de doi ani o îngrijorează foarte tare pe vedetă.

Ce probleme are Dana Rogoz cu fiica ei, Lia

Fosta actriță din La Bloc este mama a doi copii, Vlad și Lia, însă de mai bine de un an se confruntă cu o problemă în legătură cu fiica ei în vârstă de doi ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Amândoi se ocupă de creșterea celor doi copii, însă Lia preferă să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

Micuța îl vrea doar pe tatăl ei în această perioadă. Acest lucru a început de când nu a mai fost alăptată, iar tatăl ei reușea mai des să o adoarmă.

ADVERTISEMENT

Deși Dana Rogoz se străduiește să-i facă fiicei sale pe plac, aceasta tot cu Radu Dragomir vrea să stea, motiv pentru care actrița se simte rănită.

“Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur.

ADVERTISEMENT

A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu.

La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.

ADVERTISEMENT

Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue.

Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate «trucurile» de Abramburica :)))

Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație…”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Cu toate acestea, Dana Rogoz are momente de afecțiune cu fiica ei, însă aceasta preferă în continuare compania tatălui.

Dana Rogoz: “Mă doare. Sunt geloasă”

Vedeta a recunoscut că simte gelozie în această situație. În plus, Lia vrea ca tatăl ei să o îmbrace sau să stea în brațe.

Deși nu-i spune nimic fiicei sale, Dana Rogoz simte că o doare comportamentul acesteia și i-a întrebat pe internauți dacă și ei au trecut printr-o situație similară.

“Buuun, amuzant în prima fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi.

A ajuns până în punctul în care dacă se impiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: ‘Nuuuu, mama, tata mă ridică!’.

Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit.

Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar ‘tata’. Și, repet, mă doare. Sunt geloasă!

Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul ‘te-am purtat în burtică!!!’, ‘ai stat la sânul MEU!’… :)))”, a mai scris actrița.

Dana Rogoz a mai precizat că nu vrea să forțeze lucrurile. Totodată, vedeta este conștientă că soțul ei are și el nevoie de ajutor cu fetița.

Sute de persoane i-au lăsat Danei Rogoz mesaje în secțiunea de comentarii. Mai mulți internauți i-au spus vedetei că fetele au o relație specială cu tatăl lor. Aceștia au asigurat-o că Lia își iubește, cu siguranță, ambii părinți.

ADVERTISEMENT