Life

Dana Rogoz petrece Paștele altfel: „Dormim în autorulotă, în curtea viitoarei noastre case de vacanță”

Dana Rogoz a ales să sărbătorească anul acesta Paștele într-un mod inedit. Împreună cu soțul și cei doi copii, artista a fugit de agitația Bucureștiului la casa de vacanță din Viscri.
24.04.2022 | 11:35
Dana Rogoz petrece Pastele altfel Dormim in autorulota in curtea viitoarei noastre case de vacanta
Dana Rogoz petrece Paștele într-un mod deosebit. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și soțul său sunt cunoscuți ca fiind împătimiți ai călătoriilor cu rulota. De data acesta, ei au hotărât să staționeze chiar în curtea casei de vacanță pe care și-au achiziționat-o în Viscri. Actrița a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale și le-a arătat urmăritorilor modul inedit în care petrece Paștele.

Dana Rogoz și familia, Paște în autorulotă. Dorm în curtea casei lor de vacanță

Anul acesta, de Paște, Dana Rogoz și-a luat familia și au mers la casa lor de vacanță din Viscri. Cum renovarea locuinței nu este finalizată, actrița, Radu, Lia și Vlad dorm în autorulotă, însă acest lucru nu pare să-i deranjeze deloc.

ADVERTISEMENT

Micuții au avut până acum parte de experiențe inedite alături de părinții lor. Au mers în vacanțe exotice și chiar în țara lui Moș Crăciun. De această dată, Lia și Vlad se bucură de aerul curat și de peisajul de vis din curtea casei lor tradiționale.

Pe rețelele sociale, Dana Rogoz își ține fanii la curent cu toate noutățile legate de viața ei personală sau profesională. Cu câteva zile înainte de Paște, aceasta le-a comunicat că a ajuns la Viscri.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„Dormim în autorulotă, în curtea viitoarei noastre case de vacanță”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

De atunci, actrița a publicat o serie de filmulețe în care arată cum se distrează. Le-a prezentat urmăritorilor patul săsesc în care ar fi trebuit să doarmă și s-a amuzat copios la gândul că un adult cu o înălțime mai mare de 1,65 de metri nu ar avea loc în el.

ADVERTISEMENT
dana rogoz paște viscri
Dana Rogoz le-a arătat urmăritorilor cum arată un pat dintr-o casă tradițională.
Foto: Instagram

„Mi-a spus o prietenă că ăsta nu e pat de copii, e pat de adulți. Poate adulți mici ca mine, că altfel…nicio șansă”, a spus Dana Rogoz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și Radu au cumpărat casa din Viscri atunci când au împlinit 8 ani de căsnicie

Dana Rogoz își dorea de mai mulți ani să-și achiziționeze o casă la țară, iar cu ocazia împlinirii a opt de căsnicie cu soțul său, actrița și-a îndeplinit visul.

ADVERTISEMENT

„Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi”, a declarat Dana Rogoz la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: