Life

Dana Rogoz, vacanță de coșmar în Paris! Vedeta a rămas fără toate bagajele

Dana Rogoz a avut parte de o vacanță de coșmar în Paris! Vedeta și toată familia ei au rămas fără bagajele pentru vacanța de sărbători.
28.12.2022 | 21:48
Dana Rogoz vacanta de cosmar in Paris Vedeta a ramas fara toate bagajele
Dana Rogoz, vacanță de coșmar în Paris! Vedeta a rămas fără toate bagajele Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a început cu stângul vacanța de sărbători. Vedeta a mers în Paris cu familia, dar a rămas fără toate bagajele.

Dana Rogoz, vacanță de coșmar în Paris!

Actrița și-a povestit nemulțumirea pe rețelele de socializare, unde a spus că a plecat alături de soțul ei și cei doi copii ai lor în Paris.

ADVERTISEMENT

Totul părea promițător și cei mici erau entuziasmați să meargă la Disneyland, doar că vacanța a început cu un ghinion pentru cei patru membri ai familiei Rogoz-Dragomir.

Compania aeriană se pare că a făcut o greșeală și i-a lăsat pe aceștia fără bagaj, care a rămas la București, de unde cei patru au plecat spre Paris. Așa că Dana Rogoz și familia ei s-au trezit fără haine și fără cele necesare pentru o vacanță normală.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în Paris și bagajul nostru este în București. Cum este posibil așa ceva, mă întreb? Ok, când e escală înțelegi, dar când nu e escală… Am fost doar doi oameni, noi și încă cineva”, a spus vedeta.

Aceasta s-a arătat uimită de faptul că s-a putut petrece o asemenea eroare mai ales pentru că avionul nu a avut escală.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, fără haine în vacanță dintr-o eroare

Pe scurt, Dana Rogoz a spus că ea și soțul ei sunt doi ghinioniști pentru că li s-a întâmplat acest lucru, mai ales pentru că mereu au grijă să facă doar un bagaj când pleacă în vacanță pentru a nu se pierde și pentru a nu fi o corvoadă să plece în călătorie.

Doar că acum acest lucru s-a dovedit un adevărat ghinion, pentru că toate hainele – ale sale, ale soțului și ale celor doi copii sunt în bagajul de la București.

ADVERTISEMENT

„Suntem doi ghinioniști care au ajuns la destinație fără bagaj. Știți că noi reușim să facem bagaje puține, la modul că avem un singur bagaj la familie. Drept urmare toate haine copiilor, ale mele și ale lui Radu sunt în acel bagaj”, a povestit Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

 „Așadar, până ne ajunge (SPER) bagajul, mergem la cumpărături de haine”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: