Life

Dana Săvuică, anunț despre relația cu Răzvan Enescu: “Lumea nu are ce face și vorbește în necunoștință de cauză”

Dana Săvuică, anunț despre relația pe care o are cu Răzvan Enescu. Vedeta trăiește o poveste de dragoste departe de ochii lumii.
18.02.2024 | 10:45
Dana Savuica anunt despre relatia cu Razvan Enescu Lumea nu are ce face si vorbeste in necunostinta de cauza
Ce spune Dana Săvuică despre relația cu actualul iubit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a făcut un anunț despre relația sa cu Răzvan Enescu. Vedeta este discretă atunci când vine vorba despre viața amoroasă și așa ar vrea să rămână lucrurile.

Dana Săvuică, anunț despre relația pe care o are cu Răzvan Enescu. Motivul pentru care vedeta preferă discreția

În 2016, după o căsnicie de 25 de de ani, Dana Săvuică (54 de ani) și Răzvan Stanciu au decis să divorțeze. Cei doi au împreună o fiică, iar decizia separării a fost luată de comun acord.

ADVERTISEMENT

Fostul model și-a refăcut viața, între timp, iar acum are o relație cu Răzvan Enescu, bărbatul care îi este alături și o susține în tot ceea ce face. Mai mult, acesta înțelege meseria vedetei, care pleacă des în călătorii, după cum a declarat ea acum ceva timp.

Dana Săvuică și actualul partener se cunosc de mai bine de 30 de ani, adică din perioada facultății. Vedeta își dorește discreție atunci când vine vorba despre viața sentimentală, acesta fiind motivul pentru care nu postează imagini alături de iubit.

ADVERTISEMENT

Uneori, oamenii vorbesc fără să cunoască bine situația cuiva, după cum a spus vedeta în cadrul unui interviu. De aceea, vrea ca această parte din viața ei să rămână departe de lumina reflectoarelor.

“Nu se vede nici la televizor și nici pe paginile mele de social media. Eu vreau ca această parte a vieții mele să rămână așa mai discretă, mai intimă, cumva ferită de ochii lumii, că lumea nu are ce face și uneori vorbește în necunoștință de cauză, așa că o las mai pe discreție”, a declarat Dana Săvuică pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dana Săvuică a fost întrebată dacă a fost ținta comentariilor răutăcioase de pe internet. Fostul model a spus că i s-a întâmplat ca unele persoane să-i atragă atenția că nu se comportă așa cum ar trebui la vârsta sa.

Cu toate acestea, nimeni nu i-a lăsat comentarii privind fosta căsnicie sau relația pe care o are în prezent. Cele mai multe comentarii au legătură doar cu ea, nu și cu viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Ce spune Dana Săvuică despre posibilitatea de a se recăsători

Dana Săvuică a spus că nu are de gând să se căsătorească din nou, din moment ce a avut deja o căsnicie care a durat mai bine de două decenii. Fostul model nu consideră că ea și partenerul au nevoie de un act pentru a fi împreună.

“Nu, pentru mine căsnicia nu validează iubirea dintre două persoane. Am fost acolo și am am tras concluziile și nu mă mai interesează să mă mai mărit”, a explicat vedeta.

ADVERTISEMENT