Life

Începe ”Dancing on Ice” la Antena 1. Două patinatoare din Ucraina vor face spectacol în prima ediție

Sâmbătă seară, 5 martie 2022, va începe prima ediție ”Dancing on Ice”, la Antena 1. Două patinatoare din Ucraina au pregătit un moment cu totul și cu totul special.
05.03.2022 | 15:01
Incepe Dancing on Ice la Antena 1 Doua patinatoare din Ucraina vor face spectacol in prima editie
Două fetițe din Ucraina vor păși pe scena primei ediții ”Dancing on Ice” de la Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Noua emisiune de la Antena 1, ”Dancing on Ice”, va debuta sâmbătă seară, cu un moment special. Pe scenă vor păși nu doar cele 9 echipe ale competiției, ci și două fetițe din Ucraina, care au pregătit un număr aparte.

Două fetițe din Ucraina, pe scena primei ediții ”Dancing on Ice” de la Antena 1

Cele două micuțe ucrainence vor fi însoțite de mamele lor. În momentul de față, ele se află în imposibilitatea de a se întoarce acasă, din cauza războiului provocat de Rusia.

ADVERTISEMENT

Așadar, emoțiile vor fi la cote maxime în prima ediție ”Dancing on Ice”. Show-ul va începe la ora 20:00 și conține 9 perechi, alcătuite din vedete și patinatori cu experiență.

Toți concurenții se vor lupta pe parcursul mai multor săptămâni pentru îndeplinirea unui vis. În prima seară a competiției își va face prezența și un renumit colaborator al Cirque du Soleil, Zabato – King of Africa. El obișnuiește să facă mereu spectacol pe gheață.

ADVERTISEMENT

”Dancing on ice – Vis în doi începe sâmbătă (5 martie), ora 20, la Antena 1, emisiune pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O producție tv extrem de ambițioasa, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează, miza este împlinirea unui vis al concurenților, iar speranța joacă un rol important, la fel cum joacă și în viețile noastre, ale tuturor, acum. Va fi o emisiune transmisă în direct, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată, lucru de care mi-a fost dor. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. “Dancing on ice – Vis în doi”, premiera sâmbătă, ora 20, Antena 1!”, a scris Ștefan Bănică Jr., pe contul personal de facebook.

Cele nouă perechi ale competiției vor intra diferit pe scenă

În această seară, vor intra pe ringul de dans doar 5 perechi, care vor fi evaluate de un juriu format din: Cornel Gheorghe, Mihai și Elwira Petre și Simona Pungă.

ADVERTISEMENT

Totodată, și telespectatorii vor contribui la jurizare. Ei vor putea trimite un SMS cu numele susținătorilor, iar ponderea votului lor va fi de 50%, la fel ca a juraților.

În cea de a doua ediție a show-ului vor pătrunde și celelalte 4 perechi. Ulterior, la finalul prestației se va face un clasament cu toți participanții, iar cei de pe ultimele locuri vor intra la duel. Cine va lua apoi cel mai mic punctaj va părăsi competiția.

ADVERTISEMENT

Prezentatorii emisiunii sunt Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor. Vedetele care se vor întrece în dansul pe gheață sunt: Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Iulia Albu, Sore, Carmen Grebenișan, Jean Gavril și Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT