Life

Cine sunt partenerii vedetelor de la „Dancing on Ice”. Luptă împreună pentru îndeplinirea celor mai aprige dorințe

Postul de televiziune Antena 1 a anunțat data de lansare a noului show. Dancing on Ice: Vis în doi va avea premiera pe 5 martie 2022. Cine sunt cei care vor concura pe gheață.
22.02.2022 | 15:13
Cine sunt partenerii vedetelor de la Dancing on Ice Lupta impreuna pentru indeplinirea celor mai aprige dorinte
Perechile de la Dancing on Ice: Vis în doi. Sursa: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe vedete vor dansa pe gheață alături de patinatori profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și pe oamenii aflați în fața televizoarelor.

Cine sunt concurenții emisiunii Dancing on Ice

Ringul de dans va fi găzduit peste hotare, iar cele nouă celebrități care vor lupta să arate că sunt hotărâte să îndeplinească visele partenerilor de scenă, chiar dacă asta îi va duce la epuizare sunt: Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor face pereche cu patinatori  profesioniști, într-un spectacol pe gheață, și vor lupta din răsputeri să demonstreze că merită să rămână în concurs.

Cu cine vor face pereche celebritățile din România

Pe gheață, Iulia Albuva face pereche cu Marian Prisacaru, un antrenor de patinaj artistic. Acesta visează să aibă propriul club de patinaj, dotat cu sală de pregătire fizică, cât și cu toată aparatura necesară.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu, antrenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din București, își vor uni forțele  pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea. Băiatul, în vârstă de 15 ani, vrea să facă performanță în hochei, însă nu-și permite costurile necesare acestui sport.

Visul Anei Maria Ion, partenera cântărețului Jean Gavril la Dancig on Ice este să practice în continuare patinajul, să-și continue antrenamentele în străinătate, dar și să-și termine studiile.

ADVERTISEMENT

Nicolai Tand va concura alături de Daniela Niță, care-și dorește să se întoarcă  în țară, după ani în care a stat departe de casă. Antrenoare de patinaj artistic, Daniela visează se se întoarcă pe gheață și să-l susțină financiar pe fiul său, în vârstă de doar 6 ani.

Pentru cine luptă Ruby, Cosmin, Natanticu și Sore

Oase și Andreea Ureche vor face tot posibilul să-i îndeplinească visul celei mai bune prietene ale patinatoarei. Tânăra își dorește să antreneze cu cei mai buni antrenori din domeniul patinajului și să susțină România la Jocurile Olimpice din 2026.

ADVERTISEMENT

Zsolt Kerekes vrea să să-și deschidă un club de patinaj artistic la Miercurea Ciuc, pentru a susține evoluția foștilor săi elevi. În acest demers este ajutat de cântăreața Ruby. 

Cosmin Natanticu luptă pentru ca partenera sa, Maria Andreea Coroamă, profesor și antrenor în domeniu să-și poată dezvolta o sală de pregătire specifică patinajului artistic. Aceasta vrea să-i ajute pe elevii săi să facă performanță. Lipsa echipamentului necesar i-a cauzat o hernie de disc, dar este încrezătoare că Dancing on Ice: Vis în doi îi va schimba viața.

Lilian Brânzari este elev în clasa a 12-a și încă din copilărie a fost pasionat de patinajul artistic. Visa să concureze la Olimpiada de la Beijing, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Carmen Grebenișan îl va ajuta să le demonstreze părinților săi că toate sacrificiile făcute în trecut nu au fost în zadar.

La Dancing on Ice: Vis în doi, Sore va face echipă cu Grațiano Dinu, un kinetoterapeut care vrea să-i asigure mamei, antrenoare de patinaj artistic, baza materială de care are nevoie pentru a-și ghida tinerii cursanți către succes.

ADVERTISEMENT