Sport

Dani Carvajal și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Pe câți ani a semnat fundașul spaniol. Video

Dani Carvajal și-a reînnoit contractul cu Real Madrid. Fotbalistul de 29 de ani a semnat o nouă înțelegere valabilă până în vara anului 2025.
29.07.2021 | 21:44
Dani Carvajal sia prelungit contractul cu Real Madrid Pe cati ani a semnat fundasul spaniol Video
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Real Madrid, Dani Carvajal, a semnat un nou contract, care îl va ține la club până în 2025, după cum a anunțat joi, 29 iulie, conducerea echipei de pe Santiago Bernabeu.

Sezonul 2020-21 al lui Carvajal a fost afectat de o accidentare, jucătorul de 29 de ani având 15 apariții în toate competițiile, întrucât Real a terminat pe locul 2 în  La Liga în spatele lui Atletico Madrid și a fost eliminată de Chelsea în semifinala Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dani Carvajal a ratat și Campionatului European din cauza accidentării competiție la care Spania a fost eliminată de Italia, în semifinale.

Dani Carvajal e jucător crescut de Real Madrid

Dani Carvajal s-a lansat la echipele de juniori ale celor de la Real Madrid. În sezonul 2013-2014, Carvajal a făcut saltul la prima echipă, grație lui Carlo Ancelotti. De atunci, Carvajal a fost unul dintre titularii incontestabili ai formației din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

A ajutat clubul să câștige 16 trofee majore, inclusiv patru trofee de Liga Campionilor și două campionate, alături de încă două Copa del Rey.

Astfel, Carvajal li se alătură celor care au semnat deja prelungirea contractelor la Real Madrid: Luka Modric, Lucas Vasquez și Nacho.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Real Madrid C.F. (@realmadrid)

David Alaba, testat pozitiv cu Covid-19

Real Madrid a confirmat că noua achiziție, David Alaba a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Alaba, care a jucat în toate meciurile de la Euro 2020 pentru Austria, a acceptat să se alăture Madridului după expirarea contractului său cu Bayern München, unde și-a petrecut întreaga carieră, câștigând 27 de trofee.

ADVERTISEMENT

Polivalentul fotbalist în vârstă de 29 de ani, care a luat tricoul numărul 4, număr eliberat de Sergio Ramos, a fost prezentat oficial pe Santiago Bernabeu pe data de 21 iulie.

Cu toate acestea, pregătirea sa din pre-sezon a fost amânată de un test COVID-19 pozitiv. Madridul a dezvăluit știrea într-o scurtă declarație pe site-ul lor oficial. Ei nu au clarificat dacă Alaba era asimptomatic sau nu.

Rămâne de văzut dacă Alaba a făcut o formă ușoară sau mai serioasă a bolii, având în vedere faptul că Real Madrid va avea nevoie de el peste aproximativ trei săptămâni, pe 14 august, când debutează în La Liga contra celor de la Alaves.

 

ADVERTISEMENT