Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman amenință înainte de FCSB – Hermannstadt: „Mergem să câștigăm!”. Ce se întâmplă cu Baba Alhassan

Hermannstadt se pregătește de duelul cu FCSB din deplasare. Sibienii vin la București cu gândul la victorie, însă au o singură problemă. Alhassan este accidentat.
16.12.2023 | 13:22
Dani Coman ameninta inainte de FCSB  Hermannstadt Mergem sa castigam Ce se intampla cu Baba Alhassan
Dani Coman amenință înainte de FCSB - Hermannstadt. foto: sportpictures,eu
ADVERTISEMENT

Dani Coman este convins că echipa sa poate face o figură bună pe terenul FCSB-ului. Hermannstadt vine după un succes important pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Sibienii sunt pe locul 6 în clasament în acest moment, la 3 puncte de locul 4 ocupat de Rapid.

Hermannstadt vine să câștige la București

“Va fi un meci deschis oricărui rezultat, noi mergem să câștigăm. Ne așteaptă un meci foarte greu, suntem realiști, întâlnim o echipă bună, o echipă care cel puțin acasă joacă foarte bine, dar eu am încredere în jucătorii mei și mergem să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Măldărășanu știe dacă Alhassan va juca, ieri s-a antrenat. Acum nu știu dacă este 100% din punct de vedere medical, dar vedem cum decurg următoarele ore, cum decurge antrenamentul de astăzi”, a declarat Dani Coman.

“Dani, riscul e mare să joace. Nu știu, poate că se pleacă de la premiza că e fotbalist profesionist, intră, face, drege. Asta în cazul în care va fi valid. Dar dacă se întâmplă ceva? Doamne ferește, o pasă greșită, un ceva, vor fi interpretări. Și așa se spune că Gigi Becali a transferat de la ultimele două echipe cu care trebuie să joace în acest an”, a punctat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Baba Alhassan, incert înaintea duelului cu FCSB

Formația lui Măldărășanu are un singur minus înaintea duelului cu FCSB. Nu știe dacă se va putea baza pe vedeta echipei, Baba Alhassan. Proaspăt transferat la echipa lui Becali, Alhassan are probleme medicale și e posibil să nu facă parte din lotul sibienilor.

“Sunt în regulă toate detaliile, inclusiv acordul de transfer. Nu poate fi înregistrat pentru că nu suntem în perioada de transferuri. Are dreptate, există un risc. Dar de ce trebuie să mergem pe premiza asta? Discuții vor fi oricum.

ADVERTISEMENT

Că de ce s-a făcut transferul înainte de ultimele două etape. Sunt momente în fotbal când atunci se fac transferurile, atunci își dorește cineva. Poate peste o zi sau două nu își mai dorea FCSB să îl ia pe Baba Alhassan.

Vom avea o discuție diseară, după masa de seară voi avea o discuție cu Măldărășanu și cu staff-ul și vom decide împreună. Am ținut mereu legătura cu jucătorul. El este încântat că va merge la FCSB. La cum l-am simțit, da, se gândește că nu e 100% după accidentare. După antrenamentul de azi vom vedea cum se simte, iar după masa de seară vom decide dacă va juca sau nu”, a spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hermannstadt vine la Bucuresti sa castige

ADVERTISEMENT