Sport

Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1, în etapa 19 din SuperLiga. Prima înfrângere pentru Petev. Cum arată clasamentul

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova s-a terminat 2-1. Formația lui Măldărășanu i-a administrat prima înfrângere lui Petev în Superliga.
10.12.2023 | 15:45
Hermannstadt  Universitatea Craiova 21 in etapa 19 din SuperLiga Prima infrangere pentru Petev Cum arata clasamentul
Hermannstadt s-a impus în fața Universității Craiova, scor 2-1. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-12-2023
10:36

Hermannstadt - Universitatea Craiova 2-1 (Iancu 50, Oroian 61 / Mitriță 51)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+7: Fluier final! Gazdele pun stop seriei de succese ale Universității Craiova

Min. 83: Oltenii atacă, însă nu găsesc soluții pentru a trece de defensiva gazdelor

Min. 71: Paraschiv scapă din nou singur cu portarul, dar nu reușește să îl învingă pe Popescu

Min. 61: Goool Hermannstadt. Oroian duce gazdele în avantaj cu un șut din interiorul careului

Min. 51: Goool Craiova. Mitriță egalează după o acțiune colectivă de toată frumusețea

Min. 50: Goool Hermannstadt. Iancu marchează de la marginea careului cu un șut spectaculos

Min. 47: Ocazie imensă pentru gazde. Paraschiv scapă singur cu portarul, dar trage peste poartă

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45: Gabi Iancu șutează de la 20 de metri în brațele portarului

Min. 37: Ivan trimite o lovitură de cap pe poartă. Căbuz e la post și reține balonul

Min. 33: Ocazie Hermannstadt. Găman se înalță bine în careu, dar lovitura sa de cap trece peste poartă

Min. 28: Ocazie Craiova! Ivan este găsit bine în interiorul careului și trage la poartă, însă Căbuz e la post și apără

Min. 21: Gabi Iancu execută bine o lovitură liberă, iar mingea trece puțin peste poartă

Min. 14: Paraschiv trage de la mare distanță, dar Popescu e la post și prinde balonul

Min. 9 : Mitriță pătrunde în zonă centrală, însă șutul său este blocat 

Min. 3: Ocazie Craiova! Danciu trage puternic din lateral, puțin pe lângă poartă

Min 1: A început partida!

 

Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, I. Stoica, Butean – Balaure, Murgia, Alhassan, Jipa – G. Iancu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Medina, Bejan, Antoche, A. Petre, Bărbuț, Bucuroiu, Biceanu, R. Miguel. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, A. Crețu, R. Silva, Bancu – Kurtic, Danciu – Roguljic, Mitriță, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, Borta, Mendy, Tomasec, Ndong, Ișfan, Baiaram, Trică, Markovic. Antrenor: Ivaylo Petev

Meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova are loc duminică, 10 decembrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Vor fi față în față două echipe bune din campionatul nostru. Sibienii au oprit la Oradea etapa trecută, 0-2 cu UTA, o serie de 13 partide fără eșec. Universitatea Craiova a câștigat toate partidele, trei în campionat și una în Cupă cu noul antrenor, bulgarul Ivailo Petev.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Întâlnirea FC Hermannstadt – Universitatea Craiova se dispută duminică, 10 decembrie, de la ora 14:00, pe noul și modernul stadion Municipal din orașul de pe malurile Cibinului, în etapa a 19-a din SuperLiga. Este o partidă extrem de interesantă, ambele echipe vin după calificări în sferturile de finală ale Cupei, oltenii lejer cu Farul, sibienii cu un noroc fantastic în ultimele secunde la Târgoviște.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt este o echipă extrem de solidă pe teren propriu dar Universitatea Craiova vine după o victorie afară la Galați, o altă formație la fel de solidă în partidele de acasă. FC Hermannstadt este acum prima sub linia de play-off, Craiova a redus mult distanța față de liderul FCSB.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Partida FC Hermannstadt – Universitatea Craiova  se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 14.00 pe noul și modernul stadion Municipal din orașul de pe malurile Cibinului, în etapa a 19-a din SuperLiga.  și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sibiu duminică, 10 decembrie, vremea se va mai ameliora cât de cât față de zilele precedente în sensul în care chiar dacă soarele va avea foarte scurte apariții și cerul va fi mai mult acoperit  important este că amenințarea ploii sau a zăpezii e aproape inexistentă. Maxima zilei va fi de 6 grade, exact la ora meciului. Arbitrul partidei este piteșteanul Cătălon Popa.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Ambii antrenori au destule probleme de lot înaintea acestui meci foarte important pentru amândouă. Sibienii, pe lângă accidentatul pe termen lung Dragoș Iancu au doi jucători extrem de importanți suspedanți și e foarte probabil ca absențele lor să se simtă serios. Este vorba de mijlocașul defensiv Mina Soto și de un om cheie în atac, Cristian Neguț.

ADVERTISEMENT

Nici Ivailo Petev nu se poate bucura de prezența tuturor jucătorilor din lot. Și aici avem un absent până la primăvară, fundașul central macedonean Zajkov, de asemeni un alt fundaș central, Baselj, este și el accidentat dar pierderea cea mai importantă este Vladimir Screciu, situație care îl face pe Alex Crețu să treacă din poziția de mijlocaș central în cea de fundaș central, lângă Raul Silva.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri parcursul excelent al oltenilor de la venirea lui Ivailo Petev a fost suficient în a acorda statutul de favorită echipei oaspete la cota de 2,40. Sibienii pot contrazice această alegere câștigând la cota de 3,20. Șansă dublă X2 are cota de 1,40 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,55. Un gol al Craiovei înseamnă 1,40 iar unul al sibienilor 1,50.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt a reușit să câștige de două ori pe teren propriu, în 2022, în ultimul meci jucat la Sibiu, cu 1-0 și cu 2-1 în 2019, dar a și cedat de cinci ori, de două ori în Cupă și de trei ori în campionat. La Craiova sibienii nu au mișcat în front, pierzând toate partidele iar în 2017 au pierdut finala Cupei României în fața echipei din Bănie.

 

ADVERTISEMENT