Sport

Ce a făcut Baba Alhassan imediat după ce a semnat cu FCSB, transfer dezvăluit la Fanatik: „Abia așteaptă să îl cunoască pe Coman!”

Mihai Stoica a dezvăluit ce a făcut Baba Alhassan imediat după ce a semnat cu FCSB, spunând că abia așteaptă să-l cunoască pe Florinel Coman.
12.12.2023 | 21:35
Ce a facut Baba Alhassan imediat dupa ce a semnat cu FCSB transfer dezvaluit la Fanatik Abia asteapta sa il cunoasca pe Coman
Ce a făcut Baba Alhassan imediat după ce a semnat cu FCSB, transfer dezvăluit la Fanatik. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Transferul lui Baba Alhassan la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Tot FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iași la FCSB.

Ce a făcut Baba Alhassan imediat după ce a semnat cu FCSB, transfer dezvăluit la FANATIK

Mihai Stoica a vorbit despre Baba Alhassan, pe care l-a întâlnit și a dezvăluit că noul fotbalist al FCSB-ului și-a dorit foarte mult să îl întâlnească pe Florinel Coman:

ADVERTISEMENT

Surprinzător și nu prea! Știe foarte bine fotbalul românesc. Are o engleză foarte bună, el în Ghana a făcut școala în engleză și franceză. E foarte important să poți comunica.

E un copil bun, ca vibe… ca să fiu în ton cu milenialii. Are un vibe bun! Cum se va integra, rămâne de văzut. Sper să o facă cât mai repede. E important să obțină viză și să poată decola în avionul care pleacă pe 8 ianuarie”.

ADVERTISEMENT

„A vorbit despre Coman și Olaru!”

„Mai știți ce probleme am avut cu Ngezana. Iar din momentul în care a putut să joace, a făcut-o chiar foarte bine. Niciodată nu ne-am gândit să facem teste de vârstă.

După ani de experiență realizezi dacă unul e născut mult mai devreme decât arată certificatul de naștere. L-am cumpărat! A vorbit despre Coman și Olaru”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„El chiar a stat ieri toată ziua cu unul dintre cei din staff-ul nostru medical și abia aștepta să-l cunoască pe Coman. Coman atrage și e o plăcere să-l vezi cum se antrenează acum!

Ca idee, Coman a dat același gol și la antrenament, doar că la antrenament nu a mai fost VAR. Mă rog să fie sănătos acum”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Baba Alhassan a jucat în acest sezon 20 de meciuri în toate competițiile pentru Hermannstadt, marcând două goluri și oferind o pasă decisivă, fiind unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Marius Măldărășanu.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Baba Alhassan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt