Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman, asaltat cu mesaje de la „fraţii” rapidişti: „Îmi pare rău de tine, dar luaţi multe”

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, pus într-o postură incomodă înainte de meciul din Giulești cu Rapid. Ce i-au transmis apropiații
16.02.2024 | 14:38
Dani Coman asaltat cu mesaje de la fratii rapidisti Imi pare rau de tine dar luati multe
Dani Coman a prefațat duelul dintre Rapid și Hermannstadt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman a primit din nou mesaje din partea fanilor „alb-vișinii” înainte de meciul Rapid – Hermannstadt. Cum a comentat oficialul sibienilor la FANATIK SUPERLIGA.

Dani Coman resimte diferit duelul dintre Rapid și Hermannstadt

Dani Coman e convins că Hermannstadt va fi o nucă tare pentru Rapid, în ciuda celor care cred că sibienii sunt victimă sigură în Giulești: „E părerea lui Robert Niță. În orice meci ai șanse, indiferent de adversar. Se pot întâmpla multe în fotbal, iar voi știți foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Rapidului a fost „pregătit” înainte de meci de suporterii „alb-vișinii”:  „Tot așa sunt mesajele: ‘Dani, îmi pare rău de tine, dar în seara asta luați multe’. Va fi un meci foarte greu indiferent de ceea ce se discută. Este adevărat, întâlnim singura echipă care a câștigat toate cele patru meciuri.

Dar eu cred în șansa noastră, în modul cum a pregătit Măldărășanu meciul și sper să facem un joc bun indiferent de rezultat și să ieșim cu capul sus de pe teren că am făcut tot ceea ce a depins de noi”.

ADVERTISEMENT

Dani Coman laudă Rapidul înainte de meciul direct: „Au cea mai bună bancă de rezerve din țară”

Dani Coman e convins că ardelenii pot produce surpriza etapei în Giulești: „Dacă vor fi mai buni decât noi vor câștiga. Trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi. Dacă ne vom face jocul avem o șansă și noi. Dacă vom pierde mai sunt și alte meciuri pe care le putem câștiga”.

Cu toate acestea, recunoaște forța echipei lui Cristiano Bergodi: „E cu totul și cu totul diferit. Rapid a transferat foarte mulți jucători și din punctul meu de vedere au cea mai bună bancă de rezerve din țară. Orice jucător care intră poate face diferența, deci nu cred că este diferență foarte mare între rezerve și titulari. 

ADVERTISEMENT

Să sperăm că istoria rămâne aceeași și nu vom pierde cu echipele mari. Cât despre celelalte jocuri este adevărat, când trebuie să construim, să avem inițiativa, avem oarecum probleme. Dar eu mă gândesc la un rezultat bun, că putem ajunge în play-off și că vom juca doar cu echipele care se luptă pentru câștigarea campionatului. 

Cred că va fi un play-out extrem de greu, în care orice echipă de locul 7 la locul 16 poate retrograda odată cu înjumătățirea punctelor. Și sunt convins că așa va fi. La Astra a fost o situație total diferită. Nu aveam nimic care să ne ofere posibilitatea ca să rămânem în prima ligă. Nu aveam nicio șansă”, a mai spus Dani Coman la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ultimele vești din tabăra ardelenilor înainte de meciul cu Rapid: „I-am simțit foarte bine”

„Trebuie să ne gândim doar la acest meci. Am stat cu jucătorii și antrenorii la masă și mi-a plăcut atmosfera care era. I-am simțit chiar foarte bine: optimiști, motivați și sper să facem un joc bun. 

Balaure e sănătos, se antrenează alături de echipă. Dacă va juca sau nu Măldărășanu știe. Eu știu că joacă. E un jucător util pentru noi, care marchează multe goluri, are un simț al porții extraordinar de dezvoltat”. 

Dani Coman, din nou fața fostei sale echipe, Rapid. Cum e tachinat înainte de meci

ADVERTISEMENT