ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dani Coman, laude pentru Maximilian Popa după calificarea Astrei din semifinala cu Dinamo: „O să ajungă la națională”

Autor: Andrei Șchiopu | 12.05.2021 | 00:03
Dani Coman, laude pentru Maximilian Popa după calificarea Astrei din semifinala cu Dinamo: „O să ajungă la națională”
Dani Coman, laude pentru Maximilian Popa după calificarea Astrei din semifinala cu Dinamo: „O să ajungă la națională”. Sursă foto: sportpictures.eu

Dani Coman a fost bucuros după calificarea Astrei din semifinala Cupei României cu Dinamo și îl laudă pe Maximilian Popa, tânărul portar care a apărat două penalty-uri ale lui Andreas Mihaiu.

ADVERTISEMENT

Oficialul Astrei Giurgiu l-a felicitat pe Maximilian Popa, despre care a spus că putea să mai apere încă șapte penalty-uri, dacă s-ar mai fi repetat de șapte ori lovitura de la 11 metri.

Maximilian Popa a apărat penalty-ul lui Andreas Mihaiu, însă execuția s-a repetat, pentru că nu a ținut ambele picioare pe linia porții, după care a apărat și la a doua execuție a fotbalistului „câinilor”. În final, Nepomuceno a ratat pentru Dinamo, trimițând mingea în bara transversală, iar Raspopovic a înscris penalty-ul decisiv și a trimis-o pe Astra în finala Cupei României.

Dani Coman îl propune pe Maximilian Popa la naționala României

Dani Coman a vorbit la finalul partidei dintre Dinamo și Astra Giurgiu, iar oficialul giurgiuvenilor este sigură că Maximilian Popa, tânărul portar al Astrei, va ajunge la naționala României:

ADVERTISEMENT

„Tensiune la fiecare meci, important e că am câștigat și că ne-am calificat. Sper să avem mai multă încredere în noi, jucătorii să demonstreze că s-au luptat pentru accederea în play-off-ului.

Îl cunosc pe Popică (n.r.- Maximilian Popa), veți vedea că va ajunge un portar de echipă națională. Putea să-l mai întoarcă de șapte ori, că tot apăra penalty-urile.

Am avut încredere că putem câștiga la penalty-uri, deși am avut emoții. Băieții au o primă, pe care am discutat-o cu ei, pentru câștigarea trofeului”.

ADVERTISEMENT

„Putem să câștigăm cu orice echipă din campionat!”

Dani Coman a continuat și consideră că Astra poate învinge orice echipă din campionat, la fel de bine cum poate pierde împotriva oricărui adversar, lucru dovedit în actualul sezon din Liga 1:

„Putem să câștigăm cu orice echipă din campionat, la fel de ușor putem pierde cu oricine, noi am demonstrat asta. Craiova are o echipă bună, are o organizare bună, dar mă gândesc la meciul de sâmbătă cu Voluntari, care va fi greu, dar pe care trebuie să îl câștigăm.

ADVERTISEMENT

Am fost aproape de play-off, sunt momente și perioade în viața unor echipe, care determină starea de nervozitate, de decădere, dar uitați-vă și ce se întâmplă în alte campionate, priviți ce se întâmplă cu Liverpool.

Ar fi frumos să se joace cu spectatori, chiar dacă nu avem un număr mare de suporteri, precum Craiova. Lazăr e accidentat, sperăm să revină repede, lucrurile se schimbă repede în fotbal, vom vedea la vară dacă rămâne sau nu”.

ADVERTISEMENT

„Am numai cuvinte de laudă pentru Eugen Neagoe, a luat echipa de pe ultimul loc și a adus-o aproape de play-off”, a mai spus Dani Coman la finalul partidei despre Eugen Neagoe, fostul tehnician al Astrei Giurgiu, înlocuit între timp cu Ionuț Badea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!