Sport

Dani Coman, săgeţi la adresa rivalilor de la Steaua: “Noi aveam meci decisiv de titlu, ei antrenament!”

Dani Coman a trimis săgeți la adresa rivalilor de la Steaua. Fostul portar și-a adus aminte de meciul de cosmar Jiul Petroşani - Rapid din 2006.
25.12.2023 | 16:41
Dani Coman sageti la adresa rivalilor de la Steaua Noi aveam meci decisiv de titlu ei antrenament
Dani Coman a trimis săgeți către Steaua după titlul pierdut cu Rapid în 2006. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dani Coman a lansat săgeți la adresa rivalilor de la Steaua. Invitat special la „Suflet de Rapidist”, fostul portar și-a adus aminte de titlul pierdut la limită de Rapid în detrimentul Stelei în sezonul 2005-2006. Actualmente președinte la Hermannstadt, Dani Coman a explicat ce a simțit la meciul de coșmar Jiul – Rapid din 2006, pierdut de „giuleșteni” la „masa verde”.

Dani Coman, săgeţi la adresa rivalilor de la Steaua: “Noi aveam meci decisiv de titlu, ei antrenament!”

În sezonul 2005-2006, cu o etapă înainte de final, Rapid se afla la două puncte în spatele Stelei. În ultima rundă, giuleștenii au avut meci decisiv cu Jiul Petroșani, în timp ce Steaua a mers în Moldova pentru duelul cu FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Rapid și Jiul Petroșani a avut o desfășurare inedită. Cu 15 minute înaintea finalului timpului regulamentar, meciul a fost oprit de „centralul” Anton Heleşteanu pentru că Rapid a rămas în 6 jucători.

Romeo Stancu, Dănuţ Coman, Daniel Niculae, Vasile Maftei şi Marius Constantin au fost eliminați, iar Jiul Petroșani a câștigat meciul la „masa verde”. În direct la „Suflet de Rapidist”, Dani Coman a descris ce sentimente l-au încercat la acea vreme.

ADVERTISEMENT

„Ură nu aveam pe ceea ce făceam noi la meciul respectiv, ci pe ceea ce se întâmpla în tot contextul. Noi aveam meci decisiv de titlu la Petroșani, pe când ceilalți aveau un antrenament la Vaslui. Asta era frustrant. Noi în minutul 15 aveam două eliminări și în partea cealaltă era 2-0”, a declarat Dani Coman, la „Suflet de Rapidist”.

  • Steaua a câștigat cu FC Vaslui, scor 4-0. Indiferent de rezultatul meciului dintre Jiul si Rapid, roș-albaștrii ar fi devenit campioni. 
ADVERTISEMENT

Dani Coman, dezvăluire: „Să-ți spun un lucru!”

Dani Coman a dezvăluit la „Suflet de Rapidist” că nu puține au fost meciurile în care nu a auzit scandările galeriei. În urma atenției sporite de pe teren, fostul portar nu putea să fie concentrat la ce se întâmplă în peluză.

„Să-ți spun un lucru. De multe ori pe parcursul meciului galeria scanda de bine sau de rău. După meci, indiferent de rezultat rămâneam în vestiar și spuneam: ‘Ai auzit ce a strigat galeria. Ce țipau ăia?’. Nu am auzit nimic. Pe cuvântul meu dacă auzeam din cauza concentrării. 

ADVERTISEMENT

Un portar poate să aibă o minge în minutul 87. Trebuie să fii concentrat pe tot parcursul meciului. Asta le spun portarilor indiferent că am fost la Astra sau la Sibiu.

Portarul trebuie să fie concentrat pe tot parcursul meciului indiferent că are o minge sau 10 mingi de apărat. El trebuie să fie 100%. De foarte multe ori, nu auzeam ce strigă galeria”, au fost cuvintele lui Dănuț Coman.

„Suflet de Rapidist”, emisiunea dedicată suflării rapidiste, poate fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Cele mai tari momente din emisiune pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare joi, ora 10:30.

Dani Coman, săgeți către Steaua după titlul pierdut în 2006 cu Rapid

ADVERTISEMENT