Sport

Dani Coman, dezvăluiri tari despre jucătorii care “sifonează” din vestiar: “Mi-a închis telefonul!”

Dani Coman, președinte lui Hermannstadt, a vorbit despre jucătorii care sifonează.
14.10.2023 | 10:36
Dani Coman dezvaluiri tari despre jucatorii care sifoneaza din vestiar Mia inchis telefonul
Dani Coman nu este de acord cu jucătorii care sifonează. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Subiectul jucătorilor care sifonează este unul încă actual. Se zvonește că în fiecare echipă din exista un număr de jucători în vestiar care dau cu “subsemnatul” fața de antrenor ori față de conducere.

Dani Coman, despre sifonarii din vestiar

Dani Coman spune că nu răspunde sifonarilor din vestiar, deoarece dacă cineva vorbește cu el despre antrenor, este posibil sa vorbească și despre el fata de alții. El crede că nu e responsabilitatea vestiarului să schimbe antrenorul.

ADVERTISEMENT

“Nu îi ascult și nu cred că și-ar permite, nu m-a sunat niciunul, nu le dau posibilitatea. Dacă azi vine și îmi spune mie de un antrenor că nu e bun, să îl dau afară, sunt convins că închide telefonul și vorbește și de mine același lucru.

Când eram jucător, m-a sunat un președinte de club să îmi spună că vrea să îl dea afară pe antrenor și pe doi jucători. I-am zis să nu mă întrebe de antrenori și jucători că nici mie nu mi-ar conveni să vorbească cineva de mine și nici eu nu vorbesc.

ADVERTISEMENT

Eu îl pun pe jucător în poziția în care să îmi spună și să nu se simtă confortabil, ori îl pun să mă mintă. De ce să fac asta? Dacă ai încredere în tine ca și conducător, dacă ești capabil, simți asta.

Am trăit în vestiar lângă ei, am simțiț momentele de criză ale jucătorilor, nemulțumirile antrenorilor, ale oamenilor de lângă echipă. Toți sunt importanți”, a spus Dani Coman la ”Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

Dani Coman a ajuns președinte la Hermannstadt în ianuarie 2023, după ce a mai ocupat acest post și în sezonul 2021-2022. Anterior, el a mai fost președinte la Astra Giurgiu din 2015 până în 2019.

Ajuns la 44 de ani, el s-a retras din fotbal în 2015, de la Astra Giurgiu, după ce a mai evoluat la FC Argeș, Dacia Pitești, Rocar, Rapid, FC Brașov și FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Component al echipei UEFAntastice a Rapidului, Dani Coman a adunat 14 selecții în echipa națională, pentru care a debutat în 2005.

”Suflet de rapidist” este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi. Emisiunea este moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu.

Dani Coman, despre jucătorii care sifonează

ADVERTISEMENT