Life

Dani Mocanu a ales calea cea dreaptă. Lansează prima melodie despre credință și Dumnezeu

12.02.2021 | 10:44
Dani Mocanu a ales calea cea dreapta Lanseaza prima melodie despre credinta si Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu, cunoscutul manelist care a ocupat locul 1 în trending cu melodiile sale, a ales calea cea dreaptă. Artistul lansează prima melodie despre credință și Dumnezeu, la puțin timp după ce anunțat că renunță la muzică. 

Cântărețul are foarte mare încredere în destin și consideră că tot ce i s-a întâmplat până acum i se datorează celui de Sus. Acesta este și motivul pentru care vrea să atragă de partea sa cât mai mulți adepți, dorind ca lumea să se pocăiască.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut, manelistul este gata să lanseze prima sa melodie creștină. Dani Mocanu își dorește ca prin versurile piesei să facă oamenii să-și îndrepte privirea spre Dumnezeu și să nu mai greșească în fața Lui.

Dani Mocanu, pe drumul credinței. Scoate o melodie dedicată lui Dumnezeu

„V-am pregătit o piesă creștină. I-am promis lui Dumnezeu că vă voi aduce pe calea Lui”, a scris Dani Mocanu la secțiunea InstaStory, în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Manelistul a luat decizia de a se dedica în totalitate credinței în urmă cu câteva luni, fanii fiind șocați de cele auzite. Cântărețul și-a justificat alegerea pe rețelele de socializare, unde internauții i-au lăsat foarte multe comentarii, dar și aprecieri.

„Când am început să cânt eram amărât. Abia aveam niște haine pe mine cumpărate cu niște bănuți strânși… casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan…

ADVERTISEMENT

Își vedeau de ale lor… însă eu am sperat și am luptat ca un robot… ca un robot setat să câștige. Am avut încredere în Dumnezeu și știam că EL îmi va pregăti atât mie, cât și familiei mele un viitor frumos.

Anii au trecut, iar EL, viața mea, CREATORUL UNIVERSULUI, m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mână și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar, dar nu orice milionar, un milionar care nu și-a lăsat familia …

ADVERTISEMENT

Un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mână de ajutor, iar EL știa asta, știa sufletul meu… altfel nu intervenea !!!

Te iubesc Doamne, ești viața mea, ești Tatăl meu te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc ❤️Rămâneți cu bine, dragii mei fani ❤️”, scria Dani Mocanu la începutul anului pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: