Life

Dani Mocanu, implicat într-un incident violent. Manelistul și frații lui ar fi atacat un bărbat într-o benzinărie

Dani Mocanu ar fi fost implicat într-un incident violent. Manelistul și frații lui ar fi atacat un bărbat într-o benzinărie. Totul s-ar fi petrecut noaptea trecută.
19.08.2022 | 19:54
Dani Mocanu implicat intrun incident violent Manelistul si fratii lui ar fi atacat un barbat intro benzinarie
Dani Mocanu și frații lui ar fi atacat un bărbat într-o benzinărie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu și frații lui ar fi fost implicați într-un incident violent noaptea trecută. Aceștia ar fi atacat un bărbat într-o benzinărie, până când acesta a căzut la pământ.

Dani Mocanu ar fi implicat într-un incident violent

Incidentul a avut loc într-o benzinărie aflată în Podul Viilor din Pitești. Printre atacatori s-ar număra interpretul de manele, dar și frații lui.

ADVERTISEMENT

Manelistul și frații săi ar fi avut asupra lor arme albe și ar fi bătut cu pumnii și cu picioarele un bărbat, notează spynews.ro.

Imaginile atacului au fost surprinse pe camerele de supraveghere. Victima a fost lăsată lată pe asfalt, după care a fost transportată la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Până la momentul actual, bărbatul agresat de manelist și de frații săi nu a depus plângere la Poliție. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care s-a produs atacul.

În plus, Dani Mocanu încă nu a fost chemat la audieri după incidentul petrecut azi-noapte.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești au luat în vizor acest caz, iar acum se fac cercetări pentru a se identifica toți atacatorii surprinși în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la benzinărie.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu nu ar fi la primul incident ce implică violența fizică. În trecut, cântărețul a ajuns în fața oamenilor legii după ce a fost implicat în alte cazuri de agresiune fizică.

Dani Mocanu, în arest după ce a amenințat un tânăr cu o armă albă

La finalul lunii iulie, Dani Mocanu a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a amenințat un tânăr cu un cuțit, într-un club.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut cu câteva săptămâni înainte ca polițiștii să percheziționeze locuința din Argeș a interpretului de manele.

Dani Mocanu a fost atunci reținut pentru 24 de ore și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

“Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.”, a transmis IPJ Mureș la momentul respectiv, potrivit Antena 3.

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea. Este cunoscut faptul că manelistul a avut legături cu lumea interlopă din România.

În 2017, cântărețul a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița. Acesta era acuzat atunci de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism.

ADVERTISEMENT