Life

Dani Mocanu, noi probleme cu legea. Manelistul a primit o amendă uriașă. Rar se aplică astfel de sancțiuni!

Dani Mocanu are noi probleme cu legea. Cântărețul de manele a primit o amendă uriașă după ce a amenințat un tânăr cu un cuțit. Este una dintre cele mai dure sancțiuni.
29.08.2022 | 23:04
Dani Mocanu noi probleme cu legea Manelistul a primit o amenda uriasa Rar se aplica astfel de sanctiuni
Ce amendă a primit Dani Mocanu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Problemele cu legea continuă pentru Dani Mocanu. Cântărețul de manele trebuie să achite poliției o amendă uriașă, după scandalul dintr-un club din Târgu Mureș, în care a amenințat un tânăr cu un cuțit.

Dani Mocanu, amendă de sute de mii de lei, după ce a amenințat un tânăr cu un cuțit

Dani Mocanu a fost somat să plătească o amendă în valoare de 100.000 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept a unor obiecte periculoase. Potrivit stirileprotv, suma este una dintre cele mai mari, acordate de o instanță din țară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dani Mocanu nu mai are voie să pătrundă în Târgu Mureș vreme de cinci ani.

”Judecătoria Târgu Mureș condamnă pe inculpatul Mocanu Daniel (…) la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 75.000 de lei (150 de zile amendă X 500 de lei) pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase prevăzută, cuantum al amenzii determinat ca fiind rezultatul înmulţirii numărului zilelor amendă, respectiv 150 de zile amendă, cu suma corespunzătoare unei zile amendă, şi anume suma de 500 de lei” , au transmis judecătorii.

De curând, solistul, împreună cu fratele său, au dat explicații oamenilor legii după ce au bătut, cu ajutorul altor indivizi, un bărbat într-o benzinărie din Pitești.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu și fratele lui au fost reținuți la momentul faptei pentru 24 de ore și sunt urmăriți penal. De altfel, Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu, iar Nando, fratele său, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dani Mocanu a încercat să-l mituiască pe bărbatul pe care l-a bătut în benzinăria din Pitești

Dani Mocanu este acuzat de tentativă de omor și au apărut informații că a încercat să-și mituiască victima cu sute de mii de euro. Aceasta, însă, a refuzat banii ca să-și retragă plângerea.

ADVERTISEMENT

”Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii.

Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor”, a spus Ionuț Pletosu, bărbatul atacat, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ionuț Pletosu a mai subliniat că oamenii legii nu-și fac treaba corespunzător față de manelist, care are mulțimi de dosare penale și nu a primit o pedeapsă conformă cu faptele lui grave.

”Nu vreau să cred că acești bani au ajuns prin alte părți, pentru că un om cu asemenea probleme, un infractor cu atâtea dosare penale, stă liniștit după asemenea lucru și doarme la el în pat”, a mai declarat Ionuț Pletosu.

ADVERTISEMENT