Life

Dani Oțil, amintiri din perioada în care a locuit cu Răzvan Simion: ”Nu mai suportam”

Dani Oțil, evocări de când stătea sub același acoperiș cu Răzvan Simion. Ce a scos la iveală prezentatorul de la Neatza.
03.04.2023 | 11:36
Dani Otil amintiri din perioada in care a locuit cu Razvan Simion Nu mai suportam
Dani Oțil, evocări de când stătea sub același acoperiș cu Răzvan Simion. Ce a scos la iveală prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv și om de afaceri a depănat câteva amintiri din perioada în care a locuit cu colegul de la Antena 1.  Soțul Gabrielei Prisăcariu a dezvăluit cum a luat decizia să plece și ce nu mai putea să suporte.

Dani Oțil, evocări de când stătea sub același acoperiș cu Răzvan Simion. Ce a scos la iveală prezentatorul

Dani Oțil a evocat unele momente de când stătea sub același acoperiș cu Răzvan Simion. Vedeta a scos la iveală faptul că au locuit împreună timp de 8 luni, în casă existând și o femeie doar că aceasta a început să preia controlul.

ADVERTISEMENT

Se pare că doamna în cauză a citit într-o revistă că televizorul trebuie eliminat din locuință, decizie care nu a fost deloc pe placul prezentatorului. Sportivul a simțit că este controlat și a dorit să iasă din această situație.

„Am fost disperat să mă mut, eram în casă cu Răzvan și nu mai suportam presiunea monopoliului. Duminica trebuia să gătim unul dintre noi. Eu, el sau soția noastră. Dar, nu mai suportam monopoliul.

ADVERTISEMENT

Poate dacă sunteți căsătoriți mă înțelegeți. Monopoly se juca așa: se apărea cu el la sub braț, întotdeauna soția noastră, și zicea dacă jucăm și azi. Nouă ne plăcea foarte mult să jucăm, dar nu în trei”, a spus Dani Oțil la Neatza, scrie spynews.ro.

Dani Oțil și Răzvan Simion, prieteni din copilărie

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni din copilărie și au trecut prin multe împreună. Soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit la un moment dat ce preparate culinare pregătea atunci când locuia cu amicul său.

ADVERTISEMENT

Au stat în aceeași casă în perioada în care fostul iubit al Lidiei Buble purta un trening rupt în genunchi. Găteau o singură dată pe săptămână, sportivul știa numai să pregătească fasole, în timp ce prietenul său varză.

În timp au învățat să-și dozeze nemulțumirile care există între ei. Au o prietenie de aproape 40 de ani și sunt de nedespărțit, matinalul subliniind în urmă cu ceva vreme că ar fi frumos să fie căsniciile atât de lungi.

ADVERTISEMENT

„Ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu ceartă nu ne ajută pe nicicare. Preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe”, a declarat la un moment dat Dani Oțil pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT