Life

Dani Oțil, idee inedită de cadou de Valentine’s Day. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil, idee inedită de cadou de Valentine's Day. Ce le-a sugerat prezentatorul TV bărbaților. Gabriela Prisăcariu a reacționat.
14.02.2024 | 12:20
Dani Otil idee inedita de cadou de Valentines Day Cum a reactionat Gabriela Prisacariu
Ce idee de cadou de Valentine's Day a avut Dani Oțil. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a dezvăluit o idee inedită de cadou pentru parteneră, de Valentine’s Day. Internauții s-au amuzat teribil după ce au auzit-o. Care a fost reacția Gabrielei Prisăcariu, soția prezentatorului?

Dani Oțil, idee inedită de cadou pentru parteneră, de Valentine’s Day

Prezentatorul de la Antena 1 a vrut să le ofere un sfat util bărbaților care vor să le facă partenerelor o surpriză de Valentine’s Day. Ideea prezentată de Dani Oțil i-a amuzat pe internauți.

ADVERTISEMENT

Cu două săptămâni înainte de această sărbătoare, prezentatorul le-a recomandat bărbaților să ia inelul sau accesoriul preferat al partenerei din cutia cu bijuterii, după care să îl ascundă. În timp ce aceasta caută bijuteria despre care știe că este “pierdută”, bărbații trebuie să caute și ei cu ele.

Dani Oțil a recomandat, apoi, ca bărbații să achiziționeze, de pe internet, un aparat cu lumini și sunete, pe care să-l folosească pe post de detector pentru metale prețioase. Astfel, bărbații vor “căuta” bijuteria prin casă cu detectorul.

ADVERTISEMENT

“Vrei să fii fericit de Valentine’s Day și încă ceva zile după? Toată lumea știe că Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților, dar, de fapt, e ziua ei! Care este înainte de Ziua Mamei, care e tot Ziua Femeii.

O femeie va zice întotdeauna că vrea doar flori sau nimic, că n-avem bani. Nu există! Asta e o capcană! Femeia vrea flori și ceva de purtat, probabil strălucitor, de o valoare peste medie sau mai mare decât anul trecut.

ADVERTISEMENT

Și ceva ce să arate că i-ai ascultat nevoile. Așa că… fă asta! Cu două săptămâni înainte de Valentine’s Day, fură-i, când nu e atentă, inelul preferat. Sau, nu știu, bijuteria preferată.

Ascunde-o la tine în mașină, nu mă interesează, Las-o să o caute zi de zi. Ajut-o să o caute, pune-te în 4 labe. Cu 3-4 zile înainte de Valentine’s Day, cumpără de pe internet cel mai ieftin gadget cu luminițe și butoane și care să facă ‘piu’.

ADVERTISEMENT

Spune-i că este un detector special de metale prețioase, de aur sau de diamante. Pune-te în 4 labe, de câte ori vine ea de la muncă, fă-te că căutai de ore pe sub canapea, pe sub covoare.”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Dani Oțil: “Cadou mai tare decât ăsta nu există!”

În dimineața zilei de Valentine’s Day, aceștia trebuie să ia inelul sau altă bijuterie ascunsă și să o pună pe perna, cât timp femeia doarme. Soțul Gabrielei Prisăcariu le-a spus să lase și un bilet prin care bărbații își mărturisesc sentimentele.

Aceștia trebuie să menționeze, de altfel, și cât timp le-a luat să caute bijuteria respectivă prin casă. Dani Oțil consideră că acesta este cel mai bun cadou pentru Ziua Îndrăgostiților.

“De Valentine’s Day, pe 14, dimineața, ia inelul, pune-l pe pat și spune-i într-un bilețel cât de mult ți-a luat să îl găsești și că o iubești foarte tare. Crede-mă, cadou mai tare decât ăsta nu există!”, a mai spus prezentatorul.

Utilizatorii au fost amuzați de ideea prezentatorului, dar nu sunt siguri că partenera ar fi mulțumită de un asemenea cadou. “Ăsta e sfat bun pentru cei cu ‘arici’ în buzunar/portofel. Bună gluma! Să postezi și cum se dezumflă ochii și trec vânătăile pentru cei ce-ți urmează sfatul pe 15 februarie”, a scris cineva.

Soția lui Dani Oțil a avut și ea o reacție, dând de înțeles că partenerul i-a făcut și ei acest “cadou”. “De asta nu îmi găseam inelul??? Și eu am dat vina pe pisică”, a fost comentariul lăsat de vedetă.

ADVERTISEMENT