Life

Emisiune nouă pe Antena 1. Ce show va prezenta Dani Oțil

Antena 1 pregătește o surpriză pentru telespectatorii săi la început de an. Când începe noua emisiune pe care Dani Oțil o prezintă.
08.01.2024 | 16:14
Emisiune noua pe Antena 1 Ce show va prezenta Dani Otil
Dani Oțil are o nouă emisiune la Antena 1. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat și a spus când începe emisiunea Power Couple România – La bine şi la greu. Reality show-ul prezentat de Dani Oțil va fi difuzat de mai multe ori pe săptămâna.

Când începe Power Couple, emisiunea prezentată de Dani Oțil

Așteptarea a luat sfârșit. Antena a anunțat data în care va avea loc premiera emisiunii Power Couple, prezentată de Dani Oțil. Show-ul începe chiar la începutul lunii februarie, pe data de 5, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi difuzat de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri. Filmările au avut loc în Malta, iar în competiție publicul va cunoaște mai bine nouă cupluri care vor fi supuse mai multor provocări.

Acestea sunt formate din sora Deliei Matache, Oana, și iubitul său, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul de la FlyProject și soția sa, Ana, Chef Roxana Blenche şi soţul ei, Cătălin, precum și Daiana Anghel, consultant beauty, şi soţul ei, Chef Sorin Gonţea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, își vor mai testa relația: Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, soţii Gabriela şi Cristi Iacob, Lino Golden şi logodnica lui, Delia, CRBL și Elena, dar și Cosmin și Eliza Natanticu.

Despre ce este vorba în emisiune

Emisiunea prezentată de Dani Oțil este realizată după un format internațional și pune relațiile la încercare pentru a vedea cum se înțeleg partenerii atunci când ajung în situații critice.

ADVERTISEMENT

Toate cele nouă perechi au ca scop obținerea trofeului Power Couple România și se confrunta cu seturi de câte trei provocări: proba pentru femei, cea pentru bărbaţi şi proba decisivă – de cuplu.

Înainte de începe, partenerii trebuie să parieze bani în funcție de cât de bine cred că se va descurca celălalt, iar dacă acesta reușește să ducă proba la final, atunci primesc sumele pariate.

ADVERTISEMENT

Dacă proba nu a fost îndeplinită, atunci banii se pierd. La finalul fiecărui set, două cupluri sunt propuse spre eliminare: cel care a acumulat cei mai puțini bani și cel care a ieșit pe ultimul loc la proba pe perechi. Eliminările se fac prin vot. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul Power Couple din România în valoare de până la 50.000 de euro, notează paginademedia.ro. 

ADVERTISEMENT