Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță cu peripeții în Maldive. Cum au petrecut noaptea dintre ani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, sejur cu multe încurcături în Maldive. Ce au făcut, de fapt, cei doi în seara de Revelion.
01.01.2024 | 23:53
Dani Otil si Gabriela Prisacariu vacanta cu peripetii in Maldive Cum au petrecut noaptea dintre ani
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, sejur cu multe încurcături în Maldive. Ce au făcut, de fapt, cei doi în seara de Revelion. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță cu peripeții în Maldive. Cum au petrecut noaptea dintre ani prezentatorul de la Neatza și frumoasa blondină. Modelul a dezvăluit cum au trecut ultimele ore din 2023.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, sejur cu multe încurcături în Maldive. Ce au făcut, de fapt, cei doi în seara de Revelion

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au parte de un sejur presărat cu multe încurcături în Maldive, unde au plecat singuri. Ce au făcut, de fapt, cei doi în seara de Revelion, după ce matinalul a ajuns la hotel fără bagaj.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator TV și soția sa au dorit să se bucure de temperaturile ridicate în ultima zi din 2023 și au plecat departe de România, însă au trecut prin numeroase întâmplări. Din păcate, vremea nu a fost de partea lor.

Au plecat să savureze cina de Revelion pe o ploaie torențială, cu umbrele în mâini și în picioarele goale. Apa care s-a adunat i-a împiedicat pe cei doi parteneri de viață să se mai folosească de încălțările aduse în valize.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nici trecerea dintre ani nu a fost tocmai plăcută pentru ei. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au apucat să se bucure de niciun fel de artificii la miezul nopții și nici de distracție sau pahare pline cu șampanie.

„La mulți ani!!! Am dormit de la ora 21 până la ora 10. A fost un an greu 2023”, a scris frumoasa blondină în dreptul unei imagini cu o cană de cafea și cu fructe exotice, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Îmi place de mor faptul că nu avem nevoie de încălțări aici”, a mai completat vedeta după ce le-a arătat urmăritorilor din social media cum arată insula din Maldive pe care se află în momentul de față.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despre secretul relației amoroase

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează de ceva vreme o familie frumoasă, alături de fiul lor Tiago. În urmă cu puțină vreme blondina a dezvăluit și care este secretul relației amoroase pe care o are cu matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul model a explicat că în povestea lor de dragoste există cumva o regulă nescrisă care are legătură cu timpul în doi, dar și cu pasiunea de a călători. În felul acesta o dată la o anumită perioadă pleacă în weekend fără copil.

Stau departe de România și agitație câteva zile, unde își încarcă bateriile. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu obișnuiesc să se relaxeze și să doarmă cât mai mult posibil, amândoi fiind destul de solicitați de băiatul lor și de cariere.

ADVERTISEMENT