Life
notix pixel id

Dani Oțil și iubita lui au încins internetul de Anul Nou. În ce ipostază au fost surprinși

01.01.2021 | 17:36
Dani Oțil și iubita lui au încins internetul de Anul Nou. În ce ipostază au fost surprinși
Dani Oțil și iubita lui, Revelion în Maldive. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, au încins internetul cu fotografiile recente postate, intrarea lor în 2021 fiind una din cele mai fierbinți în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc.

Cei doi porumbei au ales o destinație de lux pentru a petrece Revelionul și s-au dus până în Maldive, unde s-au bucurat de vremea frumoasă și de plajă, departe de frigul din Europa.

Gabriela a postat o serie de imagini din Maldive în care apare extrem de sexy, iar într-un dintre poze e ținută în brațe de Dani Oțil, imaginile fiind considerate de pudibonzi prea erotice chiar și pentru Instagram.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în ipostaze fierbinți pe Instagram

Celor doi amorezi nu le pasă însă de opiniile internauților și își văd liniștiți de clipele frumoase de vacanță, bucurându-se de noul an cum foarte mulți nu își permit.

Într-una dintre fotografii, Gabriela poartă un body extrem de sexy de culoare albastră cu motive florale, iar iubitul ei, celebrul matinal de la Antena 1, are un joben pe cap.

ADVERTISEMENT

Într-o altă poză, cea care a stârnit controverse pe Instagram, Gabriela are un sân descoperit, însă Dani a avut grijă să țină mâna unde trebuie pentru ca imaginea să nu fie banată pentru conținutul care ridică fără doar și poate gradele în termometre.

dani oțil
Imaginea cu care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a împărțit internetul în două tabere

„Too much”

În respectiva imagine, Gabriela poartă un costum de baie roșu, iar Dani, lejer îmbrăcat și el, pare extrem de fericit în spatele partenerei sale.

ADVERTISEMENT

Pe lângă oamenii care le-au scris cuvinte frumoase, s-au numărat câțiva care nu înțeleg de ce simt nevoia să împărtășească tot ceea ce fac cu lumea.

„De ce nu vă delectați voi in vacanță fără sa “faceți prezența” zilnic? De dragul publicității!! Enjoy”, este unul din comentariile dure primite de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Too much… Discretia e noul sexy. Doar o părere”, a scris altcineva referindu-se la faptul că Gabriela s-a dezbrăcat pentru a face poza cu iubitul ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri