Life

Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre relația cu Andreea Marin: “Am luat toate textele emisiunii și le-am aruncat”

Daniel Buzdugan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Marin. Cei doi au făcut echipă la un moment dat pentru o emisiune.
20.04.2023 | 10:23
Daniel Buzdugan dezvaluiri despre relatia cu Andreea Marin Am luat toate textele emisiunii si leam aruncat
Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre relația cu Andreea Marin. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan și Andreea Marin au făcut echipă la un moment dat. Cei doi erau implicați în emisiunea ”Țara lui Piticot” de la TVR Iași. Și nici acum, faimosul prezentator tv nu a uitat ce relație a avut cu vedeta.

Daniel Buzdugan, despre colaborarea cu Andreea Marin

Daniel Buzdugan are doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin. Mai mult de atât, celebrul om de televiziune spune că are doar amintiri frumoase din acea perioadă. A fost o experiență plăcută, în special pentru faptul că acesta putea colabora cu vedeta.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum se comporta Andreea Marin atunci când lucra în televiziune? Daniel Buzdugan spune că vedeta era extrem de organizată. Nu exista spontaneitate pentru ea, iar la un moment dat, acesta a ajuns să fie speriat pentru că nu a învățat un text.

Chiar și așa, Daniel Buzdugan se bucură de faptul că a avut șansa să colaboreze cu una ”dintre cele mai frumoase fete din țară”. De asemenea, el spune că Andreea Marin nu s-a schimbat prea mult nici acum.

ADVERTISEMENT

”Am amintiri foarte plăcute. A fost foarte plăcut, fiindcă era una dintre cele mai frumoase fete din țară, ca și acum. Ea era foarte organizată. La ea, nu mergea cu spontaneitate, adică aveam un text, pe care trebuia să-l învăț.

La un moment dat, nu mi-am învățat textul și eram atât de speriat, încât am luat toate textele emisiunii și le-am aruncat. Le-am rupt ca să fie panica aia, să nu mai știe ce aveam eu de învățat și să o dăm pe spontaneitate”, a mărturisit acesta, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune prezentatorul tv despre relația cu Andreea Marin

Își mai vorbesc Andreea Marin și Daniel Buzdugan? Printre altele, prezentatorul tv a vorbit și despre relația pe care o are acum cu vedeta, având în vedere că cei doi făceau echipă la TVR Iași cu ani în urmă.

În acest sens, el spune că între cei doi există o relație foarte bună. Mai mult de atât, Daniel Buzdugan o admiră pe vedetă pentru ceea ce a realizat în anii săi de activitate. Pe de altă parte, acestuia îi pare rău că ea a renunțat la televiziune.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, o persoană atât de profesionistă ca Andreea Marin are un loc special în domeniul. ”Foarte bună, foarte bună (n. red. relația cu Andreea Marin). O admir pentru ce a făcut și ce a realizat. Îmi pare rău că un om ca ea nu este în televiziune încă”, a mai adăugat el, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT