ADVERTISEMENT
Fotbal international

Daniel Isăilă a comentat plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl: ”M-a surprins”

Autor: Gabriela Gheorghe | 19.10.2020 | 19:23
Daniel Isăilă a comentat plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl: ”M-a surprins”
Viorel Moldovan si Daniel Isaila

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al Wasl după prima rundă a campionatului din Emiratele Arabe Unite. Echipa sa a fost învinsă, cu 4-1, de cei de la Bani Yas.

ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă, tehncianul formației care a câștigat contra celor de la Al Wasl în prima rundă, a spus că a vorbit cu Laurențiu Reghecampf înainte de jocul din campionat, dar și după el, iar hotărârea luată de acesta l-a uimit.

”Asta e viața, nu e nici prima, nici ultima dată când mă întâlnesc cu un antrenor român. Eu am vorbit cu el și înainte și după meci, m-a surprins, dar el știe mai bine ce planuri sau probleme personale are.

ADVERTISEMENT

Isăilă a vorbit despre plecare lui Reghe

Chiar nu știu de ce a plecat, nu pot comenta, singurul care poate spune un motiv clar este Laurențiu. Nu știu dacă i-am surprins în meciul direct, dar noi am jucat foarte bine tactic, puteam marca chiar de mai multe ori. El avea o echipă cu jucători extrem de valoroși”, a spus Daniel Isăilă în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf era tehnicianul celor de la Al Wasl de la începutul anului 2019, în sezonul trecut a terminat campionatul din Emiratele Arabe Unite pe poziția a șaptea.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat de la Al Wasl, s-a spus despre Laurențiu Reghecampf că ar putea ajunge la FCSB, echipă care este antrenată în acest moment de Toni Petrea, fostul ”secund” al lui Reghe.

Neubert, Petrea și Reghecampf nu vor mai face echipă

FANATIK a anunţat că probabilitatea ca fostul antrenor de la FCSB să se întoarcă la echipa lui Gigi Becali este una mică.

ADVERTISEMENT

O nouă colaborare între Reghe și Toni Petrea nu este posibilă. La puțin timp după ce Reghe a plecat de la Al Wasl a apărut varianta întoarcerii acestuia la FCSB.

Neubert i-a părăsit pe arabi după ce i-a fost micșorat salariul, iar Reghecampf nu a intervenit. Nici măcar actualul antrenor de la FCSB nu îl vrea înapoi pe Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat situaţia în care se află Laurenţiu Reghecampf. „Reghecampf și-a dat demisia ca să vină la Steaua (n.r. FCSB)! Vă spun de acum, ca să știți. Da! Ar fi o idee bună să revină. E un antrenor foarte bun și un băiat foarte serios! Cu el, FCSB se va bate la titlu sigur! Da, e un câștig și pentru Liga 1! E un băiat serios și foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!